Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Un nou teaser cu viitorul concept Borgward: nemții aduc o sportivă în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Publicat Marti, 29.08.2017
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 1
Un nou teaser cu viitorul concept Borgward: nemții aduc o sportivă în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt - Poza 1
Borgward a publicat un nou teaser cu un viitor concept sport. Debutul prototipului va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își deschide porțile pentru jurnaliști în 12 septembrie.

Borgward a renăscut în urmă cu doi ani prin lansarea SUV-ului BX7 în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Nemții au continuat în același ritm și în 2016 au lansat SUV-urile BX5 și BX6.

Anul acesta, Borgward renunță la ideea unui SUV și promite lansarea unei sportive în cadrul evenimentului din Frankfurt. Oficialii companiei și-au anunțat intențiile în luna iulie, atunci când au publicat și prima imagine teaser cu viitorul concept.

Acum, Borgward revine cu o nouă schiță care anticipează prototipul sportiv. Fotografia scoate la iveală o parte din profilul viitorului concept, dar și câteva elemente de design pe care le regăsim în zona din spate. Stopurile sunt alungite și au forma unui bumerang, iar montantul C completează look-ul futurist. Zvonurile spun că viitorul concept pregătit de Borgward reprezintă o interpretare modernă a vechiului model Isabella, cel mai cunoscut produs din gama nemților.

8 ani a stat Isabella pe linia de asamblare Borgward, iar în tot acest timp s-au produs peste 200.000 de exemplare. 


Comentarii (1)

  • Nu mai ziceti nemtii, pt ca firma este chinezeasca. A achizitionat doar brandul. Si dezvoltarea si productia au loc in China.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru