Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Un nou teaser video cu viitorul Mercedes-Benz Clasa S Cabrio facelift: modelul german va avea stopuri OLED

Publicat Luni, 28.08.2017
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Un nou teaser video cu viitorul Mercedes-Benz Clasa S Cabrio facelift: modelul german va avea stopuri OLED - Poza 1
Viitorul Mercedes-Benz Clasa S Cabrio facelift va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Din noul teaser video aflăm că modelul constructorului din Stuttgart va integra stopuri OLED.

În urmă cu câteva zile, Mercedes-Benz a publicat un teaser video care anunță debutul lui Clasa S Cabrio facelift. Prezentarea va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își deschide porțile pentru jurnaliști în 12 septembrie.

Pentru a stârni și mai mult interesul fanilor, oficialii constructorului german au publicat un nou teaser video. De această dată, Mercedes-Benz ne anunță că viitorul Clasa S Cabrio facelift va integra stopuri OLED cu câte 33 de elemente, tehnologie pe care am văzut-o în trecut și în cadrul BMW și Audi.

Din punct de vedere estetic, viitorul Clasa S Cabrio facelift promite spoilere față și spate revizuite, culori noi pentru caroserie și jante cu design diferit. În plus, nemții anunță și o serie de modificări la nivelul interiorului.

Tot în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, Mercedes-Benz anunță debutul conceptului AMG Project One, un hypercar de peste 1.000 de cai putere. Sistemul de propulsie mizează pe un agregat V6 de 1.6 litri împrumutat de pe monopostul de Formula 1 și pe două motoare electrice.

În același timp, gama EQ ar urma să se mărească prin introducerea unui hatchback.

Tot în cadrul standului Mercedes-Benz, fanii vor putea admira GLC F-Cell EQ Power, un plug-in hybrid cu alimentare cu hidrogen. Pentru moment, oficialii germani nu au oferit detalii cu privire la modul de funcționare gândit în cazul acestui concept. 


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru