GENEVA LIVE: Metropolis Concept, în centrul standului Citroen

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 02.03.2011
Superbul concept Metropolis a venit de la Beijing la Geneva pentru a atrage atenţia jurnaliştilor de la Salon. A reuşit.

După ce Citroen a prezentat la ultimele mari saloane auto câte două-trei concepte interesante, prototipul Metropolis - adus la Geneva după ce fusese lansat anterior la Beijing - a venit la salon pentru a menţine linia constructorului francez. Iar liniile sale spectaculoase au reuşit, într-adevăr, să atragă jurnaliştii la standul Citroen.

Citroen Metropolis Concept este bazat pe aceeaşi platformă cu C6. Acesta are o lungime de 5.3 metri, dar înălţimea redusă a acestui concept asigură o ţinută extrem de agresivă. În cazul conceptului, propulsia este hibridă şi este asigurată de un motor V6 de 272 CP şi 375 Nm, asistat de un motor electric ce poate furniza maximum 95 CP. Conform vocilor presei internaţionale, conceptul Metropolis ar putea să stea la baza viitorului DS9, un model sport al celor de la Citroen.

Comentarii (7)

  • Opinie
    N-am cuvinte sa descriu frumusetea acestui Citroen. Pacat, vorbim doar de un concept.
    16 0
  • Citroen Metropolis
    e ceva special... te lasa incintat de frumusetea modelului. Sincer sa fiu imi pare rau ca modelele-concept ramin doar concepturi.
    Vorbind despre concepturi as putea adauga si despre conceptul Dacia Duster, tare mi-a placut. Era un model f atragator.
    9 0
  • Sper ca vor pastra suspensiile de pe C6...sunt,poate,cele mai bune suspensii din clasa lui C6...
    4 0
  • BaditzaEx
    Latin
    la design tot timpul francezii si italienii vor straluci !
    5 1
  • pacpac
    AAA
    francezii si italienii le dau clasa germanilor in materie de desing dar in materie de afaceri is mai buni germani de aceea ei au cumparat aproape tot
    1 2
  • BaditzaEx
    @pacpac
    te-ai bagat si tu in seama :)), in articolul prezent este vorba de Citroen ( Franta ) si am specificat < la design >, n-am spus < masini > !!!, deci replica ta este total Inadecvata si gratuita .
    2 0
  • Sa va aud adulatorilor de conserve germane, cad veti vedea asa un design pe o conserva de-a voastra sa ma sunati. :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru