Ford Tourneo Custom Concept, primele imagini oficiale

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 22.02.2012
Ford aduce la Geneva un concept interesant, numit Tourneo Custom Concept. Modelul aplică ultimele principii ale limbajului Kinetic şi ar putea intra în fabricaţia de serie.

Ford a început să aplice limbajul de design Kinetic şi în segmentul utilititar. Prima creaţie de acest gen este Tourneo Custom Concept, un model cu un aspect inedit. Cei de la Ford susţin că modelul va aduce un val de bucurie în segmentul în care va activa, agresivitatea dată de grila trapezoidală şi de blocurile optice de dimensiuni mari nu poate fi contrazisă de nimeni. La nivelul interiorului, modelul se mândreşte cu opt locuri şi un aspect special.

Conceptul Tourneo Custom prefigurează noua generaţie a lui Transit Tourneo şi vine la Geneva cu numeroase noutăţi. Pe lista de elemente inedite se numără sistemul multimedia Sync, scaune îmbrăcate în piele cu inserţii textile şi un design interior în două culori. Cei de la Ford vor oferi noua generaţie a modelului alături de trei diesel-uri, toate oferite doar în compania unei transmisii manuale cu şase trepte. Respectivele motorizări vor furniza între 100 şi 155 CP şi vor angrena roţile din faţă.

Versiunea de serie a lui Tourneo Custom Concept va fi oferită atât în versiune cu ampatament scurt, cât şi în versiuni cu ampatament mărit. Având în vedere aspectul apropiat de producţie al acestui exponat, ne aşteptăm ca versiunea de serie să nu prezinte prea multe schimbări faţă de Tourneo Custom.

Cel mai probabil, jantele din aliaj vor avea dimensiuni mai modeste, iar versiunile de bază nu se vor bucura de culori atât de inedite.

Via | Ford

Comentarii (9)

  • wow
    Arata bine mai ales interiorul sa speram ca nu ramane la stadiul de concept!
    11 4
  • da frumos ,nimic de zis....poate ceva mici influente nevinovate...de pe la celelalte surate...merc si vw ,nu ma refer la detalii ci la aspectul general, linie de design...dar se accepta...luand in considerare si aspectele de originalitate...in felul asta zic eu...poate s-ar impune in fata concurentei.
    2 5
  • aNDREI
    cool
    2 2
  • foarte tare
    sa speram ca nu o sa difere prea mult cu realitatea!
    3 1
  • se va produce din iunie/iulie si va ajunge in romania in august/septembrie.
    1 2
  • Un fel de Fiesta van.
    2 3
  • ****
    arata foarte bine .......asteptam concurenta sa vedem cu ce apar si ei .....
    2 2
  • @antonny
    exista......chiar de fff mult timp>>> H1, scudo+familia psa, T5, vito si viano,
    1 1
  • Spectaculos!
    @willy
    Compara ce ai enumerat tu, cu Ford Turneo Custom Concept!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru