Peugeot 208 XY Concept - Dedicat femeilor

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 17.02.2012
Peugeot aduce la Geneva, alături de sportivul 208 GTI Concept, şi un prototip gata de producţie care are ca ţintă publicul feminin.

Peugeot aduce la Salonul Auto de la Geneva, care va începe peste trei săptămâni, două concepte interesante gata de producţie. Dacă mai devreme am văzut noul 208 GTI Concept, din care se va naşte versiunea sport de 200 de cai a noului 208, reprezentantul Peugeot în segmentul mic va primi şi o versiune şic destinată femeilor. Se numeşte Peugeot XY Concept şi vine cu elemente special concepute pentru a atrage publicul feminin.

Conceptul aminteşte foarte mult de alura inedită pe care o are Citroen DS3 în comparaţie cu C3, Peugeot 208 XY fiind o versiune colorată a modelului mic din gala mărcii din Sochaux. Studiul de design al celor de la Peugeot iese în evidenţă prin caracterul său feminin garantat de vopseaua mov care îşi schimbă nuanţa în funcţie de lumină. Culoarea lui 208 XY Concept pare că se schimbă constant, în funcţie de distanţa şi poziţia pe care o are cel care priveşte maşina, spun cei de la Peugeot în comunicatul oficial care însoţeşte imaginile.

Sub capota lui 208 XY Concept se află un motor 1.6 e-HDI de 115 CP cuplat la o cutie manuală cu şase trepte.

Dacă aici nu vedem nimic ieşit din comun, lucrurile se schimbă când vorbim despre interiorul conceptului francez. Piele mov regăsită peste tot prin habitaclu, plafon din piele neagră, volan desprins din revistele de modă, fundal din aluminiu mat pe ceasurile de bord şi alte elemente interesante, precum iluminarea LED retro.

via | Peugeot

Comentarii (6)

  • Superba
    Superba!!!
    13 2
  • WOW!
    Peugeot a fost lovit de bani?
    Similar cu WV Up, ala a avut 6 Concepte la lansare!
    1 8
  • baicoi
    @AM
    Ce duda de articol!
    De unde ati scos faza cu "dedicat femeilor".
    Vad ca in prima poza e un barbat la volan.
    O fi popo sau trans... ?
    Ce daca are culoare mov...?
    De unde prejudecatile astea de cand era bunica virgina ?
    13 2
  • zarnesteanu
    Citroen are o masina dedicata femeilor?
    Nu cred c-o sa aiba succes. honda e imbatabila la capitolul asta. E imposibil sa poti concura cu o firma la care toata gama de produse, de la motocositoare pana la truck-uri, emana fragilitate, nevoie de protectie si atentie constanta.
    0 5
  • peugeot si blondele pe tocuri
    De ce spuneti "dedicat femeilor" cand are cutie manuala 6+1? :)) E adevarat, blondele sar repede la Peugeot 207, chiar daca multe dintre ele viseaza la "valorosi" cu septar sau e-classe nou. Dar, cand vine vorba de o masina numai a lor, cu care sa mearga la salon...aici, in Cta peugeot e cea mai roz masina.
    7 2
  • with love
    mai... e dedicat femeilor barbati... trans, gay
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru