Rolls-Royce prezintă Phantom Series II

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Marti, 06.03.2012
Rolls-Royce a venit la Salonul Auto de la Geneva cu o gamă completă de modele reîntinerite. În stilul sobru al mărcii, bineînţeles.

Rolls-Royce a prezentat la Salonul Auto de la Geneva un facelift pentru toate modelele din gama Phantom. Purtând numele de Phantom Series II, acest facelift este regăsit pe sedanul Phantom normal şi cu ampatament mărit plus modelele Drophead Coupe şi Phantom Coupe.

Este primul facelift major de la lansarea modelului sedan în 2003. Varianta decapotabilă a fost introdusă în 2007, iar modelul Coupe a venit în 2008.

Elementul principal prin care poate fi identificat un Rolls-Royce Phantom facelift sunt luminile de zi cu LED-uri ce înlocuiesc spoturile rotunde de sub faruri ce erau folosite până acum. De asemenea, Rolls-Royce a introdus pentru Phantom faruri cu LED-uri, fiind primul automobil care oferă această tehnologie ca dotare standard. Până acum, faruri LED erau disponibile pentru Audi A8 şi Audi R8, dar ca opţiune.

De asemenea, spoilerele faţă şi spate au fost rotunjite pentru modelele faceliftate. La interior, avem un nou sistem de navigaţie ce include hărţi 3D ce afişează informaţiile pe un display de 8.8 inch.

Transmisia este asigurată acum de o cutie de viteze automată nouă cu 8 trepte.

Diferenţialul spate este şi el nou. Rolls-Royce spune că aceste îmbunătăţiri vor ajuta motorul V12 să consume cu 10 % mai puţin carburant şi vor reduce emisiile de CO2 de la 388 g/km la 347 h/km.

Via | Rolls-Royce

Comentarii (1)

  • E bine ca au renuntat la farurile mici rotunde. Oricum arata bine.
    Rolls Royce a ramas o marca care se respecta atat ca design cat si calitate. Cam opulent in ultima vreme dar asa se cere....clientii decid pana la urma. Pt. mine cel mai ok Rolls a fost si va ramane Silver Seraph.
    8 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru