Urmaşul lui Ferrari 599 GTB vine la Geneva - primul teaser

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 21.02.2012
Ferrari a publicat un teaser al modelului pe care îl vom vedea la Salonul de la Geneva, supercarul destinat a înlocui actualul 599 GTB. Lansarea oficială va avea loc în 29 februarie.

Anul acesta, Salonul Auto de la Geneva marchează un eveniment extrem de important în istoria Ferrari. Căluţul Cabrat va lansa succesorul actualului 599 GTB, eveniment anunţat deja printr-un teaser publicat pe site-ul oficial şi printr-un video care stârneşte curiozitatea fanilor din toată lumea.

Deşi numele nu a fost momentan dat publicităţii, Ferrari anunţă că primul contact vizual cu noul lor produs va avea loc în 29 februarie, urmând ca debutul live să aibă loc în 6 martie, în prima zi de presă a Salonului de la Geneva.

Video-ul publicat de Scuderia italiană anunţă cel mai puternic model din istoria constructorului de supercaruri, propulsat de un motor V12. Socotind după resursele livrate de 599 GTO, care oferă 670 de cai putere tot dintr-un motor cu 12 cilindri, viitorul supercar va fi capabil să pună la picioarele clienţilor săi aproape 700 de cai, suficient pentru a se putea bate de la egal la egal cu Lamborghini Aventador.

Modelul va beneficia de o transmisie cu dublu ambreiaj şi va fi mai uşor decât actualul model, fiind construit pe un cadru din aluminiu cu panouri laterale din acelaşi material.

via | autoweek

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru