Salonul Auto de la Geneva 2013

GENEVA 2013 LIVE: Qoros 3 sedan a fost atracția standului chinezesc

Publicat Miercuri, 06.03.2013
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 8
GENEVA 2013 LIVE: Qoros 3 sedan a fost atracția standului chinezesc - Poza 1
GENEVA 2013 LIVE: Qoros 3 sedan a fost atracția standului chinezesc - Poza 2
GENEVA 2013 LIVE: Qoros 3 sedan a fost atracția standului chinezesc - Poza 3
GENEVA 2013 LIVE: Qoros 3 sedan a fost atracția standului chinezesc - Poza 4
GENEVA 2013 LIVE: Qoros 3 sedan a fost atracția standului chinezesc - Poza 5
GENEVA 2013 LIVE: Qoros 3 sedan a fost atracția standului chinezesc - Poza 6
GENEVA 2013 LIVE: Qoros 3 sedan a fost atracția standului chinezesc - Poza 7
GENEVA 2013 LIVE: Qoros 3 sedan a fost atracția standului chinezesc - Poza 8
GENEVA 2013 LIVE: Qoros 3 sedan a fost atracția standului chinezesc - Poza 9
Marca Qoros și-a făcut debutul european la Salonul Auto de la Geneva cu un stand mic și discret, dar care a fost extrem de vizitat în cele două zile de presă.

Chinezii de la Qoros au debutat în Europa cu o berlină numită, simplu, "3 sedan". Deși standul Qoros din cadrul Salonului Auto de la Geneva este destul de mic și ascuns, a fost extrem de căutat de către ziariștii prezenți în cele două zile de presă. Vedeta standului este berlina 3 sedan, ce inițial purta numele de GQ3, nume care a fost contestat de către Audi. Pe lângă sedan, standul Qoros a mai găzduit două concepte urcate la înălțime respectabilă pentru a nu putea fi studiate de aproape. Cele două concepte previzionează o variantă hibrid și una break pentru modelul Qoros 3. Revenind la Qoros 3 sedan, acesta se prezintă cu un design clasic și un interior inspirat după modelele Volkswagen. La capitolul motorizări, Qoros folosește un motor de 1.6 benzină aspirat sau turbo asociat cu o cutie de viteze manuală sau automată cu dublu ambreiaj.

Detalii complete găsiți aici.

Automarket.ro la Salonul de la Geneva 2013

Echipa Automarket se află în perioada 4-6 martie la Salonul de la Geneva şi vă prezintă live pe site şi pe pagina de Facebook ultimele noutăţi, informaţii şi imagini de la standurile constructorilor auto prezenţi la evenimentul din Elveţia.


Comentarii (8)

  • someone
    pentru un model de buget, arata f bine la interior, plus motor turbo,plus cutie cu dublu ambreiaj
    8 4
  • TC1900
    el se vrea de lux, nu de buget
    11 5
  • AndreiRN
    Hahahahaha .....
    Pai VW nu e tot masina chinezeasca?
    Doar ca i se pune o emblema germana nu pacaleste pe nimeni.
    11 8
  • @andrei
    ha ,chiar aia vroiam sa zic si eu...toti producatorii (absolut toti) lucra cu diferiti producatori chinezi(si cica zic occidentalii ca d'abea peste 10 ani or sa fie chinezii competitivi..eu zic 2-3 ani)...si dintre producatori unul cu cele mai multe "chinezisme "e vw...daca e sa mai iau dupa un articol publicat de automarket destul de recent
    4 3
  • @andrei -mai putin producatorii din corea de sud
    oricum arata mai bine decat gama VAG, acum ramane fiabiliatea, pacat de interior ca s-au inspirat de la vw
    3 3
  • soferu'
    Masina asta arata decent, in mod sigur peste media modelelor de pe piata, si reprezinta dovada ca foarte rapid,cateva din marcile chinezesti or sa ajunga la nivelul marcilor asiatice si din punc de vedere al imaginii de marca ( le exclud pe cele din japonia ), cat despre cele europene, peste cca 15 , 20 de ani ..nu o sa mai stie aproape nimeni ca Peugeot , Opel , Citroen , BMW , reprezinta o istorie mai bogata , batalia o sa fie fara menajamente, deoarce imaginea de marci de traditie este singura valoare pe care marketingul multor marci de traditie o mai pot pune in fata invaziei marcilor asiatice fara traditie ( dupa criteriile din prezent, peste 20 de ani insa ... ) , nu zic ca este un lucru bun sau rau, dar asa cred ca o sa se intample .
    3 4
  • "Vedeta standului este berlina 3 sedan" ...prietene, berlina sau sedan e una si acelasi lucru...cum ai ajus sa scrii articole despre masini daca nu stii atata lucru.
    1 2
  • @soferu
    Peste 20-30 de ani n-o sa stie aproape nimeni de istoria marcilor europene? Poate tu si cei ca tine, iar traditia nu este singurul argument impotriva chinezilor, dar ca sa te cred in ceea ce spui cumpara-ti tu un Qoros sa fii deschizator de drumuri si ne spui si noua daca are ca dezavantaj doar numele si traditia.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru