Salonul Auto de la Geneva 2014

Audi TT: imagini oficiale cu blocurile optice ale noii generaţii

Publicat Joi, 20.02.2014
de Sebastian Toma
Comenteaza 0
Audi TT: imagini oficiale cu blocurile optice ale noii generaţii - Poza 1
Audi TT: imagini oficiale cu blocurile optice ale noii generaţii - Poza 2
Audi TT: imagini oficiale cu blocurile optice ale noii generaţii - Poza 3
Audi TT: imagini oficiale cu blocurile optice ale noii generaţii - Poza 4
Audi a prezentat două imagini oficiale ale blocurilor optice ale noului TT. Modelul va fi lansat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

Esential 12.3 inch este diagonala ecranului care înlocuieşte ceasurile de bord ale noului Audi TT.
Audi a publicat astăzi, două cele două schiţe care prezintă aspectul viitorului TT, două imagini teaser ale blocurilor optice frontale şi posterioare ale acestui model. Schiţele respective confirmau înrudirea estetică a noului TT cu conceptul Allroad Shooting Brake, expus în luna ianuarie a acestui an în cadrul Salonului Auto de la Detroit. Acum, cele două imagini teaser întăresc legăturile dintre schiţe şi concept, promiţând cel mai dinamic TT oferit vreodată pe piaţă, totul doar din design, fără să mai luăm în considerare caracteristicile tehnice.

Noua generaţie a lui TT va beneficia de o nouă platformă, un design schimbat, noul sistem MMI de la Audi şi un interior reconfigurat. Nemţii aplică schimbări drastice în această gamă, care ar trebui să-i aducă lui TT o popularitate nemaiîntâlnită de modelul german, cu toate că acesta este de succes în materie de vânzări.

Maşini de poveste: Audi TT sau cum s-a născut plăcerea de a conduce

Prima imagine oficială a interiorului noului Audi TT.

Audi Allroad Shooting Brake Concept, prima dintre surprizele Audi în 2014

Urmareste Automarket
Conceptul Allroad Shooting Brake venea cu o caroserie fabricată din aluminiu şi plastic întărit cu fibră de carbon, măsurând 4.2 metri lungime.
Asemănările dintre partea frontală a conceptului Allroad Shooting Brake şi cea a schiţei publicate azi sunt evidente, singurele diferenţe putând fi notate în partea posterioară, acolo unde schiţa revine la liniile unui coupe clasic.

Dezvoltat pe platforma MQB, aparţinând Grupului Volkswagen şi regăsită deja pe Golf şi A3, viitorul TT va introduce un nou design interior în gama Audi.

Audi TT îşi dezvăluie parţial interiorul la CES 2014, primul eveniment al anului din lumea IT

Noul format al ceasurilor de bord care va fi implementat pe noul TT presupune folosirea unui ecran TFT color cu o dimensiune de 12.3 inch, alături de noi butoane pentru climatizare, o consolă centrală redesenată, scaune sport şi un volan redesenat.

Odată cu noul TT, Audi va lansa şi noul săi sistem MMI, care va elimina cele patru butoane care înconjoară butonul rotativ în favoarea unei noi configuraţii, cu doar două butoane, pentru o uşurinţă în utilizarea fără privire. Audi vrea ca noul MMI să poată fi folosit instinctiv, fără ca şoferul să aibă nevoie să se uite la butoane. Butonul din stânga va fi destinat submeniurilor, în timp ce butonul din dreapta va accesa setările elaborate ale fiecărui submeniu în parte, funcţia sa fiind comparată cu butonul din dreapta al mouse-ului.

Via Audi


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru