Salonul Auto de la Geneva 2018

Italdesign Zerouno: celebra casă de design va prezenta o versiune cabrio a supercarului cu motor de Audi R8

Publicat Joi, 22.02.2018
de Petre Barac
Comenteaza 0
Italdesign Zerouno: celebra casă de design va prezenta o versiune cabrio a supercarului cu motor de Audi R8 - Poza 1
Italdesign Zerouno: celebra casă de design va prezenta o versiune cabrio a supercarului cu motor de Audi R8 - Poza 2
Casa de design Italdesign, deținută de Volkswagen, va prezenta la Geneva o versiune cabrio pentru supercarul său Zerouno.

În urmă cu un an, Italdesign a dezvăluit primul său supercar sub proriul brand. Aflată în proprietatea Grupului Volkswagen, celebra casă de design a anunțat acum că supercarul său va beneficia de o versiune cabrio, urmând ca aceasta să fie prezentată tot la Geneva, în luna martie.

Astfel, Italdesign Zerouno cabrio va fi echipat cu același motor V10 de 5.2 litri de pe Audi R8. În cazul supercarului Audi, unitatea de propulsie este disponibilă în versiuni de 540 CP sau 610 cai putere.

Noua mașină va marca aniversarea de 50 de ani a companiei care a fost înființată la sfârșitul anilor ’60 de către Giorgetto Giugiaro, italianul cu o carieră impresionantă în domeniul designului auto.

Supercarul Italdesign este capabil să ajungă de la 0 la 100 km/h în numai 3.2 secundă, performanta atinsă şi de Audi R8 în cazul versiunii de 610 cai putere, în timp ce viteza de top este estimată la 328 km/h. 

În plus, modelul a preluat de la R8 inclusiv sistemul de tracţiune integrală quattro, iar caroseria este realizată din fibră de carbon.

Italdesign Zerouno a fost produs în doar 5 exemplare, toate fiind vândute pentru un preț mediu de 1.5 milioane de euro.

Compania nu a oferit încă detalii despre producția versiunii cabrio.

Via Autocar


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru