Nissan Townpod concept a debutat la Paris

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 30.09.2010
Japonezii de la Nissan au realizat un concept care prefigurează un model compact ce răspunde nevoilor de mobilitate ale clienţilor din viitor.

Nissan a prezentat un concept intitulat Townpod la Salonul Auto de la Paris. Vehiculul este un MPV compact, care se laudă cu un nivel extrem de ridicat de modularitate. Potrivit celor de la Nissan, fiecare proprietar va putea să-şi personalizeze automobilul cu ajutorul accesoriilor dedicate, produse fie de compania japoneză, fie de terţi. Modelul beneficiază de un scaun glisant la interior, care poate să fie pliat pentru a oferi un spaţiu mai mare de încărcare.

Townpod este un vehicul electric. Modelul respectiv ar trebui să reprezinte noul val de vehicule electrice, care vor aduce mobilitatea electrică maselor, spun cei de la Nissan despre Townpod. Trenul de propulsie al lui Leaf este preluat integral de modelul Townpod, iar implementarea acestui sistem ar ajuta constructorul nipon să reducă costurile de producţie şi de dezvoltare ale sistemului de propulsie electric.

Partea frontală a lui Townpod este marcată de blocurile optice neobişnuite şi de luminile de poziţie în formă de petală. Potrivit celor de la Nissan, această configuraţie este foarte simplă şi le permite clienţilor să-şi înlocuiască singuri becurile dacă este cazul.

Finisajul lucios al marginilor semnalizărilor joacă rolul oglinzilor tradiţionale ale blocurilor optice convenţionale.

Via | Nissan

Comentarii (2)

  • design
    O maşină pentru tineri.

    Această maşină se integrează fără absolut nici o modificare în filmul Cars (şi asta într-un sens bun). :)
    10 1
  • raduku
    Stil de viata
    Masinuta inveleste un anumit stil de viata.
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru