OFICIAL: Chevrolet Orlando debutează la Paris

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 25.08.2010
Chevrolet îşi va lansa primul monovolum vândut în Europa la Salonul Auto de la Paris din această toamnă. Modelul se numeşte Orlando şi a fost prezentat în versiune concept în urmă cu doi ani la Paris.

Esential

7 locuri va oferi noul Chevrolet Orlando.

Primul monovolum de la Chevrolet va debuta la Salonul Auto de la Paris în această toamnă. Modelul se numeşte Orlando şi a fost prezentat în urmă cu doi ani în versiunea concept. În primă fază, se vehicula un debut la Salonul Auto de la Geneva din martie 2011, dar americanii au devansat lansarea pentru toamna acestui an. Vânzările pe piaţa din Europa vor începe în prima parte a anului 2011, iar modelul este una dintre cele patru premiere ale mărcii la Salonul Auto de la Paris.

Chevrolet Orlando oferă şapte locuri şi prezintă un aspect exterior deosebit, care ar trebui să îl ajute să se distanţeze de rivalii consacraţi ai segmentului. Conceptul Orlando a fost prezentat la Salonul Auto de la Paris în 2008 şi îmbină pragmatismul unui autovehicul cu şapte locuri cu flexibilitatea interioară a unui crossover. Strategia celor de la Chevrolet este de a adopta un aspect mai îndrăzneţ şi de a atrage clienţii nonconformişti care au nevoie de un monovolum. Pentru păstrarea apartenenţei la gama Chevrolet, modelul primeşte o parte frontală distinctă, marcată de sigla Chevrolet amplasată pe grila radiatorului şi de forma blocurilor optice.

"Cu noul MPV Orlando începe un program ambiţios de lansare a şapte produse, care se va derula pe parcursul următoarelor 15 luni.

Suntem convinşi că modelul Orlando nu aduce doar un raport excepţional între calitate şi preţ în clasa autovehiculelor MPV, dar şi ceva nou – funcţionalitate cu atitudine, dacă ne putem exprima astfel – şi oportunitatea de a ne continua mărirea volumului de autovehicule vândute în toată Europa. Cred că acest model va cuceri mai mulţi clienţi noi pentru marca Chevrolet.", a declarat Wayne Brannon, preşedintele şi directorul general al Chevrolet Europe.

Chevrolet Orlando este bazat pe platforma lui Cruze şi este oferit fie cu un motor otto de 1.8 litri care dezvoltă 141 CP, fie cu două motoare diesel care oferă 131 sau 163 CP. Motoarele diesel oferite au o cilindree de 2.0 litri şi reprezintă cele mai noi unităţi de acest gen din gama constructorului american de automobile.

Primul MPV de la Chevrolet vândut în Europa va fi oferit în trei niveluri de echipare. În standard modelul va fi echipat cu ESP, şase airbag-uri, aer condiţionat, oglinzi electrice şi altele.

Producţia de serie va începe în luna octombrie a acestui an.

Via | Chevrolet

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru