OFICIAL: Primele imagini cu Honda Jazz Hybrid

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 25.08.2010
Honda a prezentat primele imagini ale versiunii hibride a lui Jazz. Modelul va debuta în primăvara lui 2011 pe piaţa din Europa şi este primul hibrid de segment B din lume.

Japonezii de la Honda au prezentat primele imagini ale versiunii hibride a lui Jazz. Modelul împarte numeroase componente cu Insight, inclusiv platforma şi sistemul de propulsie hibrid. Cuplul motor/transmisie este reprezentat de un propulsor pe benzină de 1.3 litri şi de un motor electric, ambele fiind cuplate unei transmisii CVT. Modelul va avea capacitatea de a rula doar pe energie electrică la viteze mici. Oficialii mărcii nipone nu au anunţat încă performanţele pe care le va dezvolta această versiune a lui Jazz, dar ne putem aştepta ca emisiile de CO2 să fie sub 100 de grame de CO2 per kilometru.

Debutul versiunii hibride a lui Jazz va avea loc pe piaţa din Japonia în octombrie, iar constructorul nipon ar putea prezenta acest model şi la Salonul Auto de la Paris. În ceea ce priveşte exteriorul acestui model, Jazz Hybrid primeşte un set de blocuri optice revizuite cu un contur albastru, stopuri clare, o nouă grilă faţă şi un set de bare de protecţie noi.

Uşa hayonului a primit un ornament cromat aplicat pe toată lungimea sa. Aşadar, diferenţele estetice dintre versiunea hibridă şi versiunea standard a lui Jazz sunt minore şi vor fi observate doar de cunoscători.

Interiorul lui Jazz Hybrid are un bord vopsit într-o singură nuanţă, iar ceasurile de bord au iluminare albastră. În premieră pentru piaţa europeană, Jazz va fi oferit şi într-o versiune cu tapiţerie din piele, un element cu adevărat deosebit în acest segment. Debutul acestui model pe piaţa din Europa este aşteptat pentru primăvara anului 2011.

Via | Honda

 

Comentarii (1)

  • Foarte tari astia. Motor de la Insight, pret mai mic, consum mai mic, mai usoara, mai modulabila, mai practica, mai compacta, intr-un cuvant mai buna si mai ieftina. Ce rol mai are Insight atunci?
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru