Seat Ibe Concept a venit şi la Paris

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 30.09.2010
După ce a debutat anul acesta la Salonul Auto de la Geneva, cei de la Seat au prezentat din nou conceptul Ibe la un salon auto, de data aceasta la Paris.

Conceptul SEAT Ibe şi-a făcut din nou loc în cadrul standului mărcii iberice, apărând de data aceasta la Salonul Auto de la Paris. În primă fază, modelul a debutat la Salonul Auto de la Geneva, dar cei de la Seat au vopsit conceptul în roşu şi l-au echipat cu un motor electric de 102 CP şi 200 Nm. Graţie materialelor speciale, modelul este relativ uşor şi poate să ofere o manevrabilitate deosebită. Cu toate acestea, masa modelului este de 1.100 kilograme, iar acceleraţia de la 0 la 100 km/h este realizată în 9.7 secunde.

Motorul electric al lui Seat Ibe nu oferă puterea maximă în permanenţă, acesta fiind calibrat să ofere 68 CP, în timp ce potenţialul maxim este eliberat doar la nevoie.Viteza maximă a acestui concept este de 160 km/h, iar autonomia este de 130 kilometri. Capacitatea acumulatorului care echipează modelul Seat Ibe este de 18 kWh. Sprint-ul de la 0 la 50 km/h este realizat în 3.6 secunde, iar accelerarea până la 80 km/h cu start de pe loc necesită 6.6 secunde.

Potrivit celor de la Seat, cei doi pasageri care pot sta pe bancheta din spate a lui Ibe vor avea mai mult decât suficient loc, iar portbagajul va oferi un volum suficient de mare pentru a găzdui bagajele a patru persoane. Lăţimea modelului este de 1.770 milimetri, în timp ce înălţimea acestuia este de numai 1.230 milimetri.

Lungimea modelului este de 3.830 milimetri, conceptul Ibe fiind cu 200 de milimetri mai scurt decât Seat Ibiza.

Via | Seat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru