Facelift pentru Citroen C8

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 04.01.2008
Citroen C8 a primit o noua infatisare si noi elemente interesante in ceea ce priveste partea tehnica. Totul pentru a marca jumatate de ciclu de viata.

Esential

2002 este anul aparitiei trio-ului Citroen C8, Fiat Ullyse, Peugeot 807. Celelalte doua modele vor fi si ele revizuite in 2008.

Monovolumul Citroen C8 este gata sa atace noul an cu o "fata" schimbata si cu cateva noutati in gama de motoare. Nu este primul model pe care francezii de la Citroen il prezinta in 2008, acestia deschizand sezonul auto prin oficializarea noului Berlingo. In cazul lui C8, vorbim de un refresh normal, adus de francezi la mijlocul carierei modelului lor.

Noua grila frontala ceva mai lunga si detaliile cromate prezente peste tot pe caroserie ii dau monovolumului Citroen un aer ceva mai rafinat si o imagine reimprospatata. Interiorul, principalul atu al lui C8, poate transporta in continuare 8 persoane, schimbarile referindu-se la confortul pe care il au acestea: materiale mai scumpe, plansa de bord redesenata, scaune regandite.

In ceea ce priveste partea tehnica, Citroen C8 primeste ultima generatie a motorului diesel HDi de 2.2 litri (173 CP), dotat cu filtru pentru antiparticule si lipit in oferta de o cutie manuala cu sase rapoarte. Din lista cu care noul C8 se va prezenta in fata cumparatorilor nu vor lipsi insa nici "benzina" de 2.0 litri si 143 de cai (manuala 5 trepte sau automata 4 trepte) sau HDi-urile de 120 sau 138 de cai. In plus, Citroen a revizuit sistemul de franare, cea mai evidenta modificare fiind cea care vizeaza discurile de pe fata ventilate si ceva mai mari ca dimensiuni (310x32 mm).

Noul C8 va ajunge in showroom-urile Citroen in aceasta primavara.

Taguri: C8, Citroen

Comentarii (7)

  • in primu rand... ii doresc astuia cu spamu de mai sus sa moara inecat in spamuri si sa fie hackuit sa i se arda hardu si de ce nu, tot calculatoru.

    in al 2lea rand.. chestia aia din poze se numeste masina?
    1 0
  • auto?
    fratilor aici ii CARITAS sau auto-market,nu sti de ce il lasa pe cititorul asta de stele sa viseze pe acest sait [ALEX MAI BAIATULE DUTE PE E-BAY ACALO IS BANY]aporpo is din cluj si nu pun botul tot sistem piramidal este va urej succes si sa dea potera pe voi
    1 0
  • spam yachchhhh!
    Mai nu stiu ce sa zic da in ultima vreme pe automarket este din ce in ce mai mult spam, sincer cred ca ar trebui sa se faca postarea de comentarii pe baza de user si parola, in felul asta spammeri pot sa se duca la ... a si inca ceva, de ce naiba nu limitati lungimea comentariului, ce naiba asta a scris "un roman" aici. Cat despre masina, ce sa faca si cei de la Citroen , incearca si ei sa mai vanda cateva exemplare din C8, pana scot noul C8 :)
    1 0
  • despre baiatu` ala cu bani nu comentez...da` despre masina...foarte stilata:)
    0 1
  • dece juma de ciclu numa 5 ani mai vor sa il produca si sa il tina p piata?
    0 0
  • olteanuxxl
    ...
    saraciii. facelisft////nici un pic de fantezie, toate respecta cam acelasi design...nici un pic de noutate....arta ca naiba///
    1 0
  • laurro
    !!
    pe cand un facelift cu fata lui Taricianu ?? ca tot incearca sa ni-le bage pe gat in fel si chip saracul, si merita ....!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru