Salonul Auto de la Paris 2012

Mercedes B-Klasse Electric Drive - conceptul unui viitor MPV electric vine la Paris

Publicat Marti, 18.09.2012
de Bogdan Mirică
Comenteaza 1
Mercedes B-Klasse Electric Drive - conceptul unui viitor MPV electric vine la Paris - Poza 1
Mercedes B-Klasse Electric Drive este surpriza pe care au pregătit-o germanii ecologiştilor europeni. Conceptul anunţă un viitor MPV electric, aşteptat în 2014.

Mercedes a anunţat că va dezvălui în cadrul Salonului Auto de la Paris versiunea concept a unui viitor B-Klasse electric. Botezat cum altfel decât B-Klasse Electric Drive Concept, prototipul este programat să ajungă pe piaţă abia în 2014, când se va alătura unei game formate deja din viitoarele Mercedes SLS AMG E-Cell şi Smart Brabus electric.

Conceptul pe care îl vom vedea la Paris este şi promotorul unei noi filosofii de design botezată ”Electric Drive”. Ea se va regăsi de acum înainte pe toate modelele electrice Mercedes şi Smart pentru pasageri.

Esential 200 de kilometri este autonomia lui Mercedes B-Klasse electric.
134 de cai putere oferă noul B-Klasse Electric Drive Concept.
Totodată, B-Klasse electric va oferi şi o nouă soluţie de amplasare a bateriei, botezată ”Energy Space” şi menită să optimizeze poziţionarea acesteia sub podea, înaintea axei spate.
În astfel de condiţii, spaţiul interior şi cel din portbagaj vor păstra proporţiile regăsite pe versiunea de serie.

Pachetul de baterii litiu-ion va asigura energie pentru un motor electric de 134 de cai putere şi 310 Nm, resurse generoase pentru MPV-ul german. Totodată, bateria va asigura o autonomie de 200 de kilometri şi o reîncărcare posibilă chiar şi de la o priză domestică.

via Mercedes


Comentarii (1)

  • antonny
    si cand spuneam la conceptul celor de la Bmw ,ca ar trebui sa fie masina cea mai ECO ......ati sters comentariu .... si .uite surpriza pregatita de cei de la Mercedes
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru