Salonul Auto de la Paris 2018

Lexus RC facelift, imagini și detalii oficiale: rivalul lui BMW Seria 4 debutează la Paris

Publicat Joi, 30.08.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 7
Lexus RC facelift, imagini și detalii oficiale: rivalul lui BMW Seria 4 debutează la Paris - Poza 1
Lexus RC facelift, imagini și detalii oficiale: rivalul lui BMW Seria 4 debutează la Paris - Poza 2
Lexus RC facelift, imagini și detalii oficiale: rivalul lui BMW Seria 4 debutează la Paris - Poza 3
Lexus RC facelift, imagini și detalii oficiale: rivalul lui BMW Seria 4 debutează la Paris - Poza 4
Lexus RC facelift, imagini și detalii oficiale: rivalul lui BMW Seria 4 debutează la Paris - Poza 5
Lexus RC facelift, imagini și detalii oficiale: rivalul lui BMW Seria 4 debutează la Paris - Poza 6
Lexus a publicat primele imagini și detalii referitoare la viitorul RC facelift. Coupe-ul constructorului nipon va fi prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la Paris și promite îmbunătățiri la nivelul ținutei de drum și modificări de design.

Coupe-ul Lexus RC a fost prezentat oficial în 2013 în cadrul Salonului Auto de la Tokyo. Modelul producătorului nipon a preluat designul conceptelor LF-LC și LF-CC și a reușit să surprindă întreaga industrie auto cu liniile îndrăznețe. Acum, oficialii Lexus anunță că au pregătit un facelift pentru RC, modelul urmând să fie expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment care își deschide porțile la începutul lunii octombrie.

La nivel estetic, cea mai importantă modificare a fost operată la nivelul farurilor. Luminile de zi sunt acum integrate complet în structura blocurilor optice. Totodată, japonezii vin cu o grilă frontală cu design revizuit, cu câteva elemente noi la nivelul spoilerelor și cu prize de aer ușor restilizate. În partea din spate, designerii au optat pentru remodelarea stopurilor. Lexus a pregătit 11 nuanțe pentru caroseria lui RC facelift și 7 culori pentru interior.

Conform reprezentanților constructorului nipon, RC facelift primește suspensii revizuite și un sistem de direcție îmbunătățit.

De asemenea, japonezii spun că au îmbunătățit și răspunsul sistemului de propulsie. Toate acestea modificări au fost realizate pentru ca RC facelift "să aibă comportamentul unui grand tourer".

Pentru interior, japonezii au pregăti materiale noi, culori noi și finisaje de top. De asemenea, ceasul central a fost "împrumutat" de pe Lexus LC. Constructorul nipon nu anunță modificări la nivelul sistemelor de propulsie. În cadrul Salonului Auto de la Paris vom face cunoștință cu versiunile RC 300 și RC 300h, în timp ce zvonurile spun că varianta RC F facelift echipată cu motorul V8 de 5.0 litri ar urma să fie prezentată în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie.


Comentarii (7)

  • frumos, dar ar fi putut imprumuta mai mult de la lc 500
    4 3
  • Arata excelent!Foarte faina masina...Cel putin ca design e mult peste rivali,indiferent ca-i BMW ,Audi sau Mercedes.
    12 4
  • andrei
    Lasand la o parte design-ul discutabil, va reusi sa treaca de 3.5 stele din 5? Adica va avea motorizari, cutii, sasiu la nivelul unui BMW Seria 4 care se produce de 5-6 ani? Sau va avea eterna problema a unei masini care promite multe si poate putin? Faptul ca are 7 nuante la interior este neimportant si duce discutia de la elementele esentiale catre detalii. Ori la un coupe ma intereseaza cum se conduce, cum rapunde la comenzi, sasiul, motoarele, directia, cutia, greutatea.
    Ce se mai aude cu greutatea lui?
    11 9
  • @Andrei
    "Prietene" , marca asta e cumparata in numar mare pe pietele mari precum Rusia. Stiai ca miliardarii de acolo ar alege oricand un LX in locul unui G sau Q7 ?
    8 9
  • andrei_cel
    Andrei, sa-ti arat cum Audi A4 din 2016 a luat poor rating la crash testul frontal cu acoperire de 25% ? Tu numai te uiti la sigla si gata iti pare ca daca e germana, e the best.
    8 7
  • andrei_cel
    Da, Audi A4 din 2016 avea poor rating , in timp ce masini de 2 ori mai ieftine aveau punctaj maxim si aveau dinstinctie Top Safety Pick +
    7 8
  • andrei_cel_prost
    Cei care dau dislike la ce am scris mai sus (adica niste realitati - care s-au intamplat) - sunt prosti. Gen, pun dislike la realitate ;)
    2 12

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru