10 filme oficiale cu noul BMW CS Concept!

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 22.04.2007
BMW nu lasa niciun secret neelucidat in ceea ce il priveste pe noul CS Concept. Dovada? Cele 10 filme oficiale de prezentare.

Dupa ce v-am prezentat in premiera primele fotografii oficiale ale lui BMW CS Concept, va punem fata in fata cu cele zece (!) filme oficiale de prezentare pe care BMW le-a pregatit pentru acest concept gandit pentru a concura, printre altii, cu mai-marii de la Aston Martin.

Pregatiti-va pentru a observa absolut toate detaliile noul prototip german!

Comentarii (13)

  • sunt fan BMW!
    super arata masina!n-am cuvinte!
    inca mai astept sa-mi pot permite sa-mi cumpar un 740,model anterior sau daca se schimba si legea cu privire ta vama+prima inmatriculare+alte prostii,de ce nu un 850CSI!
    va salut!dbodorin@yahoo.com
    0 0
  • danboro
    supermasini
    da dar degeaba sunt super masini ca noua ne mai trebuie si super drumuri pentru a putea conduce asemenea super-masini , cred ca multa lume ar cumpara asemenea masina daca am avea drumurile rezolvate deoarece atunci nu ar mai trebui sa dam bani multi pentru piesele de schimb care fac cel mai mult la asemenea masini
    0 0
  • Danutzky
    ce sa spun...
    O DA!
    0 0
  • frumos, frumos
    nu e rau, nu pot sa spun ca e urat, asa cum vroiam la inceput. Dar nu se poate compara cu d-alde Aston Martin, ca design ma refer. Probabil ca tehnic o sa fie cu doua capete peste, dar ca exterior e undeva sub pamant. Sper sa am banii sa-mi iau unul ca sa pot face altceva mai bun cu ei.
    0 1
  • un+ si un -
    din lateral e dementiala ... cam asa trebuie sa arate o masina .. forte foarte agresiva insa din fatza cu farurile alea mici pierdute pe undeva pe botul masinii ... cam dezolant
    0 1
  • Mai Vlad,
    Nu se poate .....la design e sub pamant? Esti nebun omule!!!
    Parerea mea este ca noul CS va fi una din cele mai frumoase masini. Imagineaza-ti ca va fi mai mare ca o limuzina (ex.: actuala serie 7) si va fi o sportiva.......imagineaza-ti ca aici e arta, nu altceva...trebuie munca multa, sa faci o masina sa arate atat de bine.
    Sunt sigur ca atunci cand ai sa o vezi pe strada prima data, ai sa-ti dai o palma peste frunte si ai sa-ti aduci aminte de ce-ai scris aici! ;)

    BMW makes it "(im)possible" !
    0 0
  • eh, am zis sub pamant ca sa se lege cu ce am zis mai inainte, "cu doua capete peste..." Munca fara discutie ca e multa, dar asta nu garanteaza neaparat ceva. O sa fie impecabila, sunt convins, dar pur si simplu nu are finetea, supletea, rafinamentul unui Aston Martin. Degeaba e subtire, nu e supla.

    Oricum, eu nu sunt de acord cu ce zicea maestrul care semneaza articolul, ca o sa se bata cu Aston, pentru ca nu prea sunt din aceeasi categorie. De fapt, nu prea exista categoria asta, poate Lexus.

    N-o sa-mi dau o palma peste cap, de asta sunt sigur. Ca e impresionanta prin dimensiuni, asta iar nu spune multe, pentru ca la fel e si Casa Poporului...
    0 0
  • BMW CS
    eu zic k arata foarte bn...dar nust dak ati observat k seamana extraordinar de mult cu Aston Martin DB9.....nust ce sa mai zic,si farurile si stopurile si forma,sunt aproape la fel k la Aston......sa vedem dak o sasi mai dea si altii seama de asemanarile astea
    0 0
  • Calugar Marius
    Asta da BMW
    Cuvintele nu ajung.Superbaaaa. Este tot ce mi-as dori eu de la o masina, fiind fan BMW. O sa ajung vreodata sa mi-o permit???
    0 0
  • pt marius
    Daca o sa ti-o permiti, sa mi-o dai si mie un pic. Platesc io cauciucurile... ;)
    0 0
  • SkyNetRED
    BMW CS
    E super tare conceptul de la BMW mi-as lua si eu unu dar nu stiu daca o sa am bani ca sigur o sa treaca de pragul celor 200 de mii de EURO.ca un 760Li e 130de mii de EURO fara taxe si fara extra full.hai ca v-am lasat.CU RESPECT PT BMW MA INCLIN
    0 0
  • bmw
    Superba!!!ma multumesc si cu un septar diesel din 2006;)
    0 0
  • fan bmw
    e tare ce sa zici...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru