110.000 $ pentru un Ferrari incendiat

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 11.03.2008
Proprietarul unui Ferrari F430 Spider incendiat isi vinde masina pe eBay cu 110.000 de dolari.

Esential

110.000 de dolari este pretul pe care il pretinde posesorul Ferrari-ului F430 Spider.
16.145 de dolari este costul total al reparatiilor pentru exemplarul Ferrari incendiat.

Cei care se gandesc sa isi cumpere un Ferrari dar nu sunt dispusi sa dea peste 200.000 de dolari pe un exemplar nou se pot gandi la oferta unui american care isi vinde supercarul incendiat. Anuntul a fost publicat pe eBay si se pare ca pana in prezent nu si-a gasit un cumparator, pretul pretins de proprietar fiind de 110.000 dolari.

Exemplarul F430 Spider a suferit avarii serioase la nivelul radiatorului, blocului optic fata, parbrizului si caroseriei. Proprietarul vrea insa sa-si convinga posibilii clienti ca masina sa este un chilipir si a publicat chiar si o lista cu reparatiile necesare si costul acestora.

Dupa un calcul rapid a reiesit ca viitorul proprietar va fi nevoit sa scoata din buzunar inca 16.145 de dolari. In total, Ferrari-ul F430 Spider incendiat ar putea fi cumparat si reconditionat cu aproximativ 126.000 de dolari, o suma relativ mica in comparatie cu cea pretinsa pentru un model nou.

via | CarScoop

Comentarii (24)

  • george
    ASTA SA I-O SPUNA LU` MUTU`
    ...ca o sa coste reparatia aia doar 16.145 de E...poate numai piesele...ca sa nu mai pun la socoteala ca asta n-o sa mai fie supermasina niciodata...focul a ajuns pana la structura de rezistenta care e din aluminiu...
    0 0
  • ieftin
    care o cumpara sa scos ieftin
    care o cumpara sa scos ... nu are pagube prea mari ... merge la pretu asta ...
    0 0
  • cozapz
    s-a scos
    adica a aruncat banii pe fereastra!?!
    0 0
  • euro sau dolari
    Nu e prea clar, in doua locuri sunt fol. euro intr-unul $. Oricum cine are banii astia isi masina noua de fabrica.
    0 0
  • -
    daca atinge 180 cu masina asta ... urmatoru stalp i-al lui
    0 0
  • AndriSLR
    Ferrari=0
    Iata inca un Ferrari ars ! A devenit un obicei, si se mai cheama masina supersport ! ferrari=0
    0 0
  • zidzik15
    ce prost esti
    esti mare tampit andri SLR daca zici ca ferrari=0ori zici la misto ori esti un mare, mare necunoscator ca sa nu zic idiot
    0 0
  • anonymous
    dementu@yahoo.com
    de ce nu cheltuie el cei 30.000 de dolari pentru reparatie si so o vanda cu 140.000? Sa nu uitam ca o astfel de masina nu va mai corespunde la standardele reale niciodata. Pe de alta parte, la pretul asta se cumpara una exact la fel, dar care sa nu fi suferit niciun incident. Ar fitrebuit s-o repare si s-o vanda fara sa mai dea zvonuri in lume.
    0 0
  • nasol
    multe ferrari vad ca iau foc :)
    0 0
  • Vrajeala :D
    HAideti sa fim seriosi - este ca la targ la Vitan, cand un colorat iti da un telefon codat si iti spune ca oricine il poate decoda, dar el nu a avut timp sa il duca... Daca ai bani sa tzi un ferarri, ai mai facut si calculele pt reparatii, de duci frumos si il repari. pe urma il vinzi ca masina, nu ca prajitura ... Probabil nu crede ca mai iese masina din el, si il paseaza la fraieri. Adica nu crede pana la .... a nu investi 16.000 sa il repare, cand a dat probabil de zece ori mai mult pe ea cel putin, si cateva mii la fiecare revizie.
    0 0
  • sunshine64sm
    Haideti sa o punem de una mica si sa-i cumparam saracului posesor un bot de Logan
    Io zic sa punem mina de la mina si sa stringem o mica suma de bani, si sa-i punem un bot de Logan la Ferrarriul acela. Parca o intrat pe mina lu' Ciomu masina aia. Oare ca e asa de buna masina o ars in asa hal ? Si sa-ti mai cumperi asa masina. Haideti baieti, de ce nu recunoasteti ca tot un Logan e mai convenabil pentru noi !!!
    0 0
  • Catalin
    wow
    e pomana curata. trebuie un pic reparata si gata . ai ferari spider F430
    0 0
  • URAGANU
    america, ha ?
    Si evident, ca in tara aia de imbecili o sa se gaseasca unu care sa i-o cumpere.
    0 0
  • de.mentul@yahoo.com
    alta idee geniala
    de ce nu dezmembreaza omu` masina, si sa o vanda pe bucati...? asa scapa mai repede de hardughie ! ii cumpar eu ceasurile de bord
    0 0
  • carcotasu' de serviciu
    $25K pt. un Ferrari
    Baieti, nu va mai agitati, licitatia asta s-a incheiat inca din 6 martie. Mai bine uitati-va aici: http://tinyurl.com/ysbpou . Este vorba de un Ferrari 360 Spider din 2003, cu 8,000 mile la bord, scos la licitatie de aceeasi persoana (proprietar de atelier auto specializat in italienesti). Masina este busita doar in partea centrala fata (dupa cum arata, a avut o intalnire de gradul 3 cu un stalp exact pe centru). Zice acolo ca datorita unicitatii accidentului, ambele faruri sunt OK, radiatoarele de asemenea etc. In rest, masinuta arata impecabil.Licitatia a pornit de la $200, a ajuns acum la $25,600 si mai sunt inca 6 zile jumate pana se termina. Ei? Care te bagi?
    0 0
  • nu-i acelasi model
    daca citeai mai atent vedeai ca ferrari-ul de mai sus este Ferrari F430 Spider, si nu Ferrari 360 SPIDER cum ii in linku pus de tine :)
    0 0
  • flaviu
    mi se pare corect...
    nu-i mult daca masina tinde spre a fi noua si are km putini...o ars fibra de carbon si ceva nimicuri...partea elctrica sa nu fie afectata si-n rest ii super...oricum nu-s stirile chiar cum le prezentati voi...mai ales ca licitatia s-a-ncheiat deja,cum zicea carcotashu mai sus. F430'urile astea nu degeaba-s asha ieftine...ard cam repede....PS. ratz...o mentionat clar carcotashu despre ce-i vorba...tu ejti ametzitu...si vb de atentie...:)) sper sa nu ne int in trafic
    0 0
  • 911
    la banii astia cred ca se poate achizitiona un 911 turbo de maxim un an:D,care dupa parerea mea e peste spyder
    0 0
  • casco
    ..asta nu are asigurare..?
    0 0
  • fratilor...
    doar emblema ferrari de pe aripa dr.costa 930 euro....!!!,dar restul pieselor..hmmmmmmmm...yoo ma ocup de piese auto si repar si masini scumpe ...!!!!
    0 0
  • pacaleala
    contrafacut
    asta e de ala de 20.000 Euro, contrafacut in Italia pe undeva. si tu te duci si il cumperi "ieftin" cu 100.000 euro($)
    0 0
  • pararea mea
    dc as avea banii aia,miar ajunge un bmw M3 si de restu' motorina
    0 0
  • mi-e rau...
    "Luci" trebuia doar sa citesti toate posturile si sa taci. Si zici ca-ti iei un BMW M3 si dfe restu'...........motorina ?????!!!!!Bravo tata, superb. Banuiesc ca iei Top-EuroDiesel de 4,2 lei/L nu ?!
    0 0
  • ovidiu
    tare
    ai fost tare cu remarca ta...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru