16 Kia Cee’d in culorile nationalelor de la Euro 2008

De Catalin Dinu
Publicat Joi, 12.06.2008
Partener oficial la Euro 2008, Kia desfasoara o serie de activitati de marketing pe durata turneului final.

Esential

17 Kia Cee\'d au fost prezentate la Viena, ultimul model fiind imbracat in steagurile tuturor tarilor participante la Euro 2008.

In calitate de sponsor oficial la Euro 2008, Kia a prezentat 16 exemplare ale modelului cee’d colantate in culorile echipelor participante la turneul final. De asemenea, la Viena a fost prezentat al saptesprezecelea model Kia Cee’d acoperit complet cu steagurile tutoror tarilor participante la Euro 2008.

Cu o zi inainte de startul Campionatului European de Fotbal 2008, parada “Drive to Glory”, formata din automobilele Kia, a ajuns de la uzina din Zilina (Slovacia) in Museumsqartier din Viena, oras care gazduieste finala Euro 2008. Cele 16 Kia Cee’d reprezinta premiile unui concurs ai carui castigatori au avut ocazia de a asista impreuna cu inca o persoana la meciul Portugalia – Turcia, disputat in a doua zi a turneului la Geneva si incheiat cu victoria Portugaliei cu 2-0.

Din activitatea de marketing a constructorului coreean a mai facut parte organizarea unui concurs pentru copiii intre 12 si 14 ani. Peste 500.000 de copii au participat la aceasta competitie, 31 dintre ei fiind desemnati “Official Match Ball Carrier” si avand oportunitatea de a fi prezenti trei zile la turneul final al Campionatului European de Fotbal din Austria si Elvetia.

Via | WorldCarFans

Taguri: Cee\'d, Ceed, Kia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru