380.000 de euro pentru placuta de inmatriculare "1D"

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 27.03.2009
Un om de afaceri britanic a platit 378.800 de euro pentru a-si adjudeca licitatia placutei de inmatriculare cu numarul 1D.

Chiar daca la nivel mondial economia este serios zdruncinata de actuala criza, se pare ca in Marea Britanie mai sunt si oameni cu "dare de mana", gata sa cheltuiasca sute de mii de euro doar pentru o placuta de inmatriculare. Exemplul este recent, unde un investitor libanez a platit 378.800 de euro pentru placuta cu numarul "1D".

Desi poate parea ciudat pentru noi, cele doua indicative vor insemna mult pentru omul de afaceri, care isi va "atarna" jumatatea de milion de dolari pe Bentley-ul din garaj. Suma la care s-a oprit licitatia a fost de fapt de 306.329 de euro, adica 285.000 de lire sterline, la care s-au adaugat insa taxele.

Aceasta performanta vine la doua luni dupa ce un alt amator de placute scumpe a cheltuit 225.976 de euro pentru indicativul "1O". Anul acesta va mai marca inca patru licitatii importante, care vor oferi publicului posibilitatea de a achizitiona placutele de inmatriculare cu indicativele 3O, 4O, 5O, 6O.

via | Autoblog

Comentarii (3)

  • Si la noi ar putea sa faca 1 Bercea numai ca Bercea mondialu' o sa dea o spaga si o cumpara la o licitatie cu 1 euro.In tara lu Basescu totul se poate
    0 0
  • V.l.a.d.
    libanezo-englez?
    Pana la urma e vorba de un om de afaceri britanic sau un investitor libanez? Cred ca e vorba de amandoua in acelasi timp..

    Omul are doua personalitati
    0 0
  • hihi
    imi imaginez cat trebuia sa plateasca pt. 8D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru