3xVIDEO: Noul Jaguar XJ se prezinta in detaliu

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 10.07.2009
Jaguar a publicat trei clipuri de prezentare cu noul XJ, sedanul de lux care se va bate cu Mercedes S-Klasse si BMW Seria 7.

Comentarii (7)

  • alinmarina
    Fascinant
    In sfarsit Jaguar reuseste sa se ridice la pretentiile actuale ale segmentului premium. Masina aceasta dupa parerea mea este capabila sa zguduie din temelii dominatia germana in segmentul de lux si are cu ce!!! DESIGNUL EXTERIOR pur si simplu pompeaza adrenalina in sange iar interiorul are un sarm aparte ce, foarte important, nu aduce cu nimic din interioarele concurentei...
    BRAVO JAGUAR!!! As putea porecli noul XJ drept Pasarea Pheonix ce va renaste din propria tarana marca britanica. Bineinteles ea deja a renascut odata cu XF dar acum, cu acest nou model de lux, arata ca are potential de a fi din nou MARE!!!
    In concluzie, noul Jaguar XJ, FASCINANT si deopotriva GENIAL!!!
    6 1
  • Nota 10
    Foarte frumos acest Jaguar XJ.Trebuie sa recunosc ca si l-au promovat foarte inteligent si bine.Zilele acestea toata lumea ii cu ochii pe el,si asta inseamna o campania de marketing bine pusa la punct.

    Frumos si inovativ,de o calitate banuiesc ,remaracbila dar pentru mine Noul Serie & ramana number 1.Dupa parerea mea de european clasamentul masinilor de lux arata in felul urmator.Repet ,dupa parerea mea.:

    1.BMW Serie 7
    2.Mercedes S-Klasse
    3.Jaguar XJ
    4.Audi A8 -ii cam vechi
    5.Lexus LS
    4 2
  • Extraordinar...
    Prea tare... Stil propriu... Originalitate...
    2 1
  • Frumos
    Uite domne ce se intampla cand profesionistii isi fac treaba. Cei de la TATA au bagat bani si i-au lasat pe cei care se pricep sa lucreze, iar rezultatele vorbesc de la sine XF si XJ. Va fi un concurent bun pt greii germani. Sa vedem ce vor spune testele si cu ce preturi vor veni, insa prima impresie e extraordinara....
    2 0
  • andrei
    LUX
    fascinant
    astept sa il vad si live, pana in momentu de fata cel mai tare model din segmentul premium e Lexus LS
    1 3
  • Au stricat spatele
    Fata arata foarte bine, silueta este potrivita pentru o limuzina, interiorul nu are comparatie in tot ce se vinde azi pe piata auto. Spatele insa este o alegere nefericita. Totusi, cred va fi aleasa in detrimentul concurentilor germani de multi cumparatori. Bravo Jaguar!
    2 1
  • Etienne
    XJ bine
    Au reusit sa ia fata germanilor cu partea frontala extraordinara, identica cu cea a conceptului C-XF. Din pacate, spatele in stil C4 Sedan (stopurile) si a doua jumatate a profilului care aduce cu Hyundai Grandeur, ma fac sa nu-l pot "aplauda la scena deschisa". Dar oricum , ii prevad un viitor mult mai bun decat precedentul XJ. La mai mare!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru