71 de premiere mondiale la Tokyo

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 25.09.2007
Salonul auto de la Tokyo va gazdui premierele mondiale ale 71 de modele. In prim-plan, Impreza WRX STi si Lancer Evo X.

Dupa ce portile Salonul de la Frankfurt s-au inchis, atentia marilor producatori incepe sa se indrepte spre urmatoarele evenimente de acest tip ale lumii.

Chiar daca principalul punct din calendarul urmatoarei perioade este Salonul de la Bucuresti, evenimentul din Romania nu va marca nicio premiera mondiala, cele 100 de noutati promise de organizatori referindu-se, evident, la premiera pentru piata romaneasca.

Lucrurile se schimba insa cand ne indrepatam atentia spre Salonul de la Tokyo, programat pentru 26 octombrie, unde producatorii asiatici si cei europeni vor prezenta noutati absolute. In total, Tokyo va fi gazda lansarii a 71 de premiere mondiale, unele extrem de interesante.

Audi a anuntat deja o premiera mondiala iar in presa de specialitate se vorbeste tot mai des ca aceasta va fi viitorul A1, un model de clasa mini cu care germanii vor sa taie din piata concurentilor. La standul BMW, cei prezenti la Tokyo vor admira doua premiere mondiale, cel mai probabil fiind vorba de M3 cabrio sau sedan.

La Ford si Volkswagen, care au anuntat fiecare cate o noutate absoluta, nu vom vedea nimic revolutionar, ci doua noi versiuni ale conceptelor Verve, respectiv Up!.

Trecem la constructorii niponi, care au anuntat nu mai putin de 37 de premiera mondiale la salonul intern. Cele mai importante vin din partea celor de la Honda, Mitsubishi si Subaru, care vor lansa noul Jazz, Lancer Evo X respectiv Impreza WRX STi. Ceilalti niponi, in frunte cu Toyota (8 premiere mondiale), Suzuki (5 premiere mondiale) si Nissan (3 premiere) nu au divulgat inca secretele lor de la Tokyo. A

Automarket va va informa imediat dupa ce constructorii vor dezvalui modelele de expozitie din capitala Japoniei.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru