750 de cai putere pentru Lamborghini Murcielago LP640

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.10.2009
Casa de tuning JB Car Design a pregatit 750 de cai putere pentru Lamborghini Murcielago LP640, alaturi de o vopsea foarte rara, disponibila in doar 911 litri la nivel mondial.

Pentru cei care un Lamborghini Murcielago de serie nu reprezinta o masina suficient de rara, tunerul de lux JB Car Design a pregatit un pachet special, care da personalitate modelului din Sant'Agata Bolognese. A luat nastere astfel exemplarul Murcielago LP640 JB-R, disponibil in doua versiuni de putere si cu o multime de accesorii exclusiviste.

Pentru inceput, tunerii JB ofera un pachet de 28.000 de euro care aduce puterea totala a supercarului pana in dreptul valorii de 710 cai putere. Pentru cei care doresc performanta dusa la extrem exista insa si un pachet de 750 de cai putere. Cu asemenea resurse sb capota, Murcielago LP640 JB-R poate accelera pana la o viteza maxima de 370 km/h.

La exterior, modelul italian se individualizeaza prin spoilerele noi, deflectorul posterior, prizele frontale de aer si pragurile laterale. Si pentru ca totul sa capete o nota excusivista, JB a ales o vopsea speciala, botezata Blood to Black Diamond, disponibila in doar 911 litri la nivel mondial. Fiecare litru de vopsea va scoate din buzunarul excentricilor 280 de euro.

Habitaclul a fost si el personalizat cu tapiserie din piele de culoare neagra si rosie dar si cu ajutorul unor insertii de carbon.

Fiecare exemplar Lamborghini Murcielago LP640 JB-R va avea un pret de pornire de 500.000 de euro.

via | Zercustoms

Comentarii (11)

  • OMG
    cat e de hidoasaaaa !!!!!!!!
    1 0
  • @bmw_cs
    mai recunosc si eu ca nu e tare frumoasa da mie mi se pare destul de reusit
    si orcum la o astfel de masina designu nu conteaza asa tare....conteaza foarte mult coeficientul aerodinamic.....cand te gandesti ca are atatia cai la bord si ca trece cat ai zice peste pe langa un bmw....nimeni care isi sia luat si isi va lua un murcielago nu cred ca a zice:miam luat o masina frumoasa....
    0 1
  • bmw_cs
    Nu as spune ca e urâtă ,e destul de frumoasa si puternica. Dar 500000 de euro nu cred ca merita.
    0 0
  • Vopsea
    Baietii, vedeti ca un litru de vopsea costa 280.000 de euro, nu 280.
    1 0
  • marius
    @bogg:Poate 28.000 de euro ... :P..
    0 1
  • nu, nu, ai citit bine... 280.000 litru :)
    1 0
  • litrul :)
    0 0
  • lambo murcielago JB-R
    o culoare nasoala, un spoiler/eleron prea mare, niste jante din bazar si niste porcarii sclipitoare pe prizele de aer... credeti-ma ca nu e de loc frumoasa.

    P.S. @davyd: frate, la 500.000 de euro masina ar trebui sa arate si bine nu numai sa "sa treaca cat ai zice peste pe langa un BMW" si fa-ma sa inteleg ce ai scris dupa bmw.
    0 0
  • da ce hare vopseaua aia mai
    280.000 litrul? pai atunci vopseaua costa mai mult decat masina ? hai sa fim seriosi , e doar 280 litrul , desi nu e chiar putin :))
    0 1
  • @automarket
    inr-adevar, vopseaua costa 400.000 dolari, sau 280.000 euo. Nu e greseala, de aceea e asa rara. 400.000$. Cautati si voi pe net.
    0 0
  • dragoskyd
    masina
    BA FRATILOR VA ZIC EU MASINA ASTA LA DESIGNE RUPE PE LANGA RAHATUL ALA DE BUGATY SI CHIAR MERITA ORICUM E A 2 A DUPA LAM,BORGHINI REVENTON CARE ZICI CA E DIN VIITOR MASINA AIA
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru