9ff pregateste o decapotabila de 1120 CP

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 28.08.2009
Oficialii diviziei din Emiratele Arabe Unite ai tunerilor de la 9ff au anuntat ca pregatesc o versiune cabrio a lui GTR-9. Modelul va fi contruit in doar trei exemplare, toate fiind capabile sa atinga 414 km/h.

Esential

414 km/h este viteza maxima a noului 9ff GTR-9 Cabrio.
1120 CP dezvolta motorul celui mai puternic model 9ff creat vreodata.

Tunerii de la 9ff, specializati in modificarea modelelor Porsche, au anuntat ca vor pregati o versiune cabrio a modelului GTR9. Supercar-ul GTR9 de la 9ff este bazat pe Porsche 911 turbo si este un model care dezvolta 1000 CP si poate accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de 3 secunde. Viteza maxima a acestui model este de peste 400 km/h, ceea ce il face un rival pentru Bugatti Veyron, cea mai puternica masina de productie de serie din lume. Inspirati de cei de la Bugatti, germanii de la 9ff vor crea o versiune cabrio a celebrului GTR9.

Supercarul bazat pe GTR-9 va fi creat pentru un client din Emiratele Arabe Unite, dar cei de la 9ff vor crea inca doua exemplare ale acestui model. Potrivit oficialilor 9ff, modelul GTR-9 Cabrio va dezvolta 1120 CP si va oferi un cuplu motor de 1050 Nm. Acceleratia de la 0 la 100km/h va fi realizata in doar 2.8 secunde, pe cand viteza maxima a acestui roadster va fi de 414 km/h. Noul model de la 9ff va fi cea mai rapida si cea mai puternica masina decapotabila din lume.

Via | Caradisiac

Taguri: 9ff, GTR9, Porsche, tuning

Comentarii (4)

  • CKT
    tampenie de masina.
    la ce iti trebuie o masina din asta?!
    1 5
  • Steve Seagal
    Nu ma deranja
    @,. vezi ca ma iriti, si ai vazut ce bun sunt la karate. Plus ca nu imi plac smecherii ca tine.
    5 0
  • vandam
    steve
    STEPE ULTIMU OM ESTI
    0 5
  • esti cumva stelian undercover ? te-ai intors (la pc , sau la vecini) din faţa blocului ?
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru