A cumpărat un monovolum rulat şi a găsit cocaină de jumătate de milion de dolari

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Marti, 15.11.2011
Un cetăţean onest din Statele Unite a cumpărat un Chrysler Town&Country second-hand de la o societate de închirieri. Totul a fost minunat până la prima vizită în service.

Charles Preston, un doctor din Santa Clara, California a cumpărat un Chrysler Town&Country din 2008 de la societatea de închirieri Thrifty. A plătit 14.000 dolari şi a dus maşina acasă. A folosit-o fără probleme timp de 15 luni dar a venit vremea pentru o vizită la service. Plăcuţele de frână trebuiau înlocuite iar mecanicul s-a oferit să se uite şi la geamurile electrice ce îi făceau probleme proprietarului. Ce a găsit mecanicul după ce a fat jos feţele de uşă? Cocaină în valoare de 500.000 dolari învelită frumos în celofan mov. 

Preston nu a stat pe gândui şi a chemat imediat poliţia care a confiscat cocaina. Poliţia a luat şi automobilul pentru a fi investigat şi căutat pentru sisteme electronice de localizare. Exista pericolul ca cineva să fie foarte nemulţumit că a rămas fără cocaină de jumătate de milion de dolari şi ar fi putut urmări maşina. După ce a primit monovolul înapoi, doctorul Preston a dus maşina înapoi la Thrifty şi a cerut să fie înlocuită.

Iniţial, cei de la societatea de închirieri i-au oferit doar preţul de catalog, adică cu 4.000 de dolari mai puţin decât ce plătise Charles Preston pe ea. Din fericire, directorii firmei şi-au dat seama că sunt pe cale să comită o mare gafă şi au înlocuit imediat automobilul.

Doctorul din California a avut mare noroc, spune poliţia locală. Dacp ar fi fost oprit şi vehicului i-ar fi fost percheziţionat ar fi fost probabil arestat.

Via | mercurynews.com

Comentarii (5)

  • ce prost ala din service...putea sa o tireze pentru el...avea consum asigurat el si familia lui toata viata!!
    23 13
  • hahaha
    juma de kg...sa tot ai si tu si toti prietenii tai si toate fetele din oras:)))))
    12 7
  • uni e prosti ..
    ma baieti daca cei care au ascuns acolo drogurile veneau dupa voi daca erati in locul acelui doctor ? probabil glumele era facute un pic altfel .... dar gafe se mai intampla....
    10 1
  • nu mai posta cu lol ca ne confunda lumea, pe de alta parte asa imi trebuie daca nu imi fac cont, dar... mai bine fara
    2 3
  • @Levi
    Sofisticatule, erau 2 glume spune cel putin de o pers care se plictiseste la job. nu stiu in ce masura oricare din noi ar tine atata coca linistit. cam atat..si nu vad de unde asociezi aceste glume cu faptul ca n-am sti cum sa scriem corect..daca esti tu asa sofisticat, sune-ne tu cum trebuiau facute glumele..
    2 7

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru