A fost odata un Cayenne: 9ff Vantage GTR

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 09.01.2009
9ff a realizat o opera de arta de mari dimensiuni pe baza lui Cayenne, reusind sa scoata 725 de cai putere din motorul acestuia.

Esential

725 CP este puterea maxima a lui 9ff Vantage GTR.

Tunerii de la 9ff intra din nou in terenul Porsche pentru a prezenta, la inceput de an, una dintre cele mai agresive aparitii ale sale: Cayenne Vantage GTR, o variatiune estetico-tehnica bazata pe SUV-ul din gama constructorului german.

Prima modificare adusa de 9ff la nivel tehnic este reprezentata de cei 725 de cai pe care ii dezvolta modelul, noua creatie reusind astfel sa depaseasca precedentele aparitii pe care tunerul german le-a realizat pe baza lui Cayenne (500-700 CP).

Pe langa imbunatatirea performantelor rezultata dintr-o crestere a puterii, 9ff a tinut sa modifice estetic Cayenne astfel incat acesta sa arate ca un 911 combinat cu un Cayman tunat, peste care a fost "turnata" o vopsea de mata de nuanta neagra. O decizie pe alocuri interesanta, insa care va avea - probabil - putin succes la capitolul vanzari intre fanii Porsche, cunoscuti pentru conservatorismul care ii caracterizeaza.

via | Autoblog.it

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru