ABT “dopeaza” Audi R8 V10

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 29.08.2009
Germanii de la ABT au oferit detalii despre ultima lor creatie si anume supercarul Audi R8 V10. In urma modificarilor aduse, propulsorul modelului va livra 591 CP.

Casa de tuning germana ABT Sportsline, specializata in modificarea modelelor Audi, a dezvaluit detaliile celui mai nou proiect al lor. Ultima “victima” a tunerului este versiunea V10 a supercarului R8. Modelul german a avut parte de o serie de schimbari mecanice dar si de design.

In urma imbunatatirilor aduse, propulsorul V10 de 5.2 litri FSI va livra 591 CP, cu 75 CP mai mult decat versiunea de serie. Odata cu modificarile aduse motorului, automobilul si-a imbunatatit performantele, reusind astfel sa sprinteze de la 0-100 km/h in 3.8 secunde. In ceea ce priveste viteza maxima la care poate ajunge R8 V10, ingerii casei de tuning ABT au declarat ca acul kilomterajului poate indica 322 km/h.

La exterior, ABT a lucrat impreuna cu tunerul DTM pentru a crea un kit care releva sportivitatea acestui model. Pachetul de modificari exterioare include: o noua grila pentru partea din fata, un spoiler spate nou, extensii pentru spoilerele fata si spate, praguri laterale si o evacuare cu 4 tevi de esapament. Ca orice casa de tuning care se respecta si care doreste sa isi puna cu adevarat amprenta pe modelul unui producator,  ABT nu a exclus din pachet jantele, in acest caz de 20 de inch.

via | zercustoms

Comentarii (2)

  • R8 ABT
    Frumos......
    0 0
  • e mult spus
    este mult spus "dopeaza" plusul de putere pe care il aduce ABT noului R8 este "nesemnificativ" as putea spune pentru performantele motorului, in ceea ce priveste exteriorul , sa zicem ca face cat de cat o abatere de la norme , dar la motor , este impropriu spus , as vrea sa vad dopingul facut de MTM, care dupa parerea mea va fi mult mai consistent , avand in vedere ca pe modelul precedent de motor au scos din el 888 de CP, sa vedem ce va putea actualul motor. Numai bine.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru