ABT Sportsline a creat un pachet pentru VW Golf VI

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 28.01.2009
Tunerul german ABT dezvaluit specificatiile noului sau pachet pentru Volkswagen Golf VI.

Dupa ce a prezentat un Volkswagen Golf VI modificat la Salonul Auto de la Essen, ABT Sportsline a dezvaluit detaliile acestui model. Noul kit de tuning este compus din doua pachete, unul estetic si unul de modificari mecanice.

Astfel, Volkswagen Golf a primit o bara fata noua, o grila fata redesenata , un set de praguri laterale si o bara spate cu difuzor de aer integrat. Lunetei i-a fost aplicat un spoiler, iar difuzorul de aer din bara spate este incadrat intre doua evacuari finale, similare cu cele din pachetul ABT pentru Volkswagen Scirocco.

Pentru a ii imbunatati manevrabilitatea lui Golf, inginerii ABT au echipat acest model cu un pachet de frane imbunatatite, o suspensie sport si un set de jante de aliaj, disponibile la dimensiunea de 18 si respectiv, 19 inch. Propulsorul TSI de 1.4 litri a primit o crestere de putere de la 122 CP la 160 CP, iar cel de 160 cai putere dezvolta acum 200 CP. Motoarele diesel de 140 cai putere dezvolta acum 160 CP. Tunerul german nu a anuntat inca pretul acestor pachete.

Via | MotorAuthority

Comentarii (1)

  • nu pricep
    Care-i smecheria? Nu e acelasi model cu cel lansat in toamna? Adica asta? Difera doar culoarea.
    http://www.automarket.ro/stiri/golf-6-primeste-un-kit-sport-de-la-abt-16528.html
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru