Abu-Dhabi: Accident în lanţ cu 127 de maşini, cauzat de ceaţă

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.04.2011
Un accident în lanţ s-a produs săptămâna trecută pe o autostradă din Abu-Dhabi. Incidentul a implicat 127 de maşini şi s-a soldat cu un mort şi 60 de răniţi.

După ce anul trecut, aproximativ 200 de maşini au creat un accident în lanţ pe o autostradă din Abu-Dhabi, scenariul se reptă. De această dată, numărul maşinilor implicate s-a oprit la 127. Accidentul a avut loc în aceeaşi regiune, pe autostrada care leagă localităţile Sahama de Ghantoot.

Se pare că şi de această dată vina poate fi pusă pe seama ceţii dense înregistrate dimineaţa. Cu toate acestea, accidentul ar fi putut fi evitat dacă şoferii maşinilor implicate în accident ar fi adaptat viteza la condiţiile de trafic şi ar fi păstrat o distanţă corespunzătoare.

Potrivit primelor rapoarte făcute publice de poliţia locală, 60 de persoane au fost rănite şi una a murit în urma accidentului în lanţ, care s-a întins pe aproape doi kilometri. Serviciul de Sănătate din Abu-Dhabi susţine că 9 dintre cei 60 de răniţi sunt în stare critică la spital, cu şanse mici de supravieţuire.

Poliţia a luat rapid atitudine pentru degajarea autostrăzii şi adunarea grămezii de fiare contorsionate, astfel încât circulaţia pe acel sector de drum s-a reluat în doar două ore. 

via | gulfnews

Comentarii (2)

  • Si la o ninsoare cate s-ar fi busit...500, 1000...
    8 0
  • hahaha
    era si un logan alb pe acolo :))
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru