AC Schnitzer restilizeaza BMW X6

De Catalin Dinu
Publicat Marti, 29.07.2008
BMW X6 a primit un pachet sport din partea tunerilor de la AC Schnitzer, specializati in modele ale bavarezilor.

AC Schnitzer a lansat un pachet sport pentru BMW X6. Desi Hamann si Hartge s-au grabit sa prezinte primele modificari aduse Sport Activity Coupe-ului celor de la BMW, casa de tuning AC Schnitzer nu putut rata ocazia de a pregati un pachet complet pentru restilizarea lui X6.

Tunerii germani ofera astfel posesorilor de BMW X6 oportunitatea de a achizitona un kit exterior care include spoiler frontal redesenat cu prize de aer largite si proiectoarele de ceata repozitionate, spoiler spate masiv cu difuzor de aer incorporat in partea inferioara si deschideri pentru evacuarile sport. Toate elementele de caroserie sunt vopsite in culoarea masinii pentru a oferi impresia unei garde la sol mai coborata.

De asemenea, din pachetul celor de la AC Schnitzer nu puteau lipsi jantele din aliaj obisnuite in oferta oricarui tuner. Astfel, distingem noul set de jante Type VII de 22 inch cu finisare neagra. La interiorul lui BMW, se deosebeste noul volan sport “Evo” cu 3 spite, pedalierul sport din aluminiu, precum si insertiile din carbon si aluminiu la nivelul plansei de bord.

Germanii de la AC Schnitzer au pregatit, de asemenea, o noua unitate electronica de control a motorului pentru versiunile 3.0dX si 3.5dX, dar inca nu sunt cunoscute noile valori ale puterii si cuplului maxim livrate cu noua componenta electronica. Nemtii au mai operat modificari si la sistemul de suspensii, care a fost inlocuit cu unul de performanta, configurat special. Va amintim ca ultima versiune de motorizare amintita, 3.5dX, a fost testata si de Automarket cu noul BMW X6.

Via | Carscoop

Comentarii (2)

  • bogdan
    x6
    cocalari din lumea intreaga, asta e masina pt voi
    0 0
  • Manelistu'
    Aoleo, mancatzias
    Bai, io miam loat x5 tunat cu peste 150 de miare (euroi ba, nu lei, ce credeati k am fost bolunz sal iau de la samsariiii de la noi?).
    Bine, iera doar 100 da' muerea a fost la shopingeala = peste 50 miare (da iam scos la urmatoarele 3 nunti care au fost :o)

    Bai da cat costa pentru k sal fac x6?
    Ca io as da 50 miare plus muierea pa gratis (seamana cu andreia lu' boschet da a loat locu unu la pat la mine sile stiu pa toate misele).

    Poate astia dela schnitzel pot sa mio faca alba, tot cu genti negre si cu pele rosu cu mov la interior k sa fiu si io pa val ca elena udrea?...

    Da oricear fi sa consume minim 30l/suta ca asta de azi cami place sa bag des la omv la terasa!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru