Acer lanseaza noul notebook Ferrari One

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 12.12.2009
Acer a lasat un notebook in culorile constructorului italian Ferrari. Acest model a fost botezat sugestiv Ferrari One, iar pretul de achizitie ajunge la 406 euro.

Acer a lansat o noua generatie a notebook-ului Ferrari One. Laptop-ul a fost vopsit in culoarea rosie, iar pe carcasa acestuia se gaseste calutul cabrat, simbolul constructorului italian. Acer Ferrari One are o diagonala de 11.6 inch si dispune de un procesor AMD Athlon 64 X2 Dual-Core care poate lucra la o viteza de 1.3 GHz.

Pentru aceasta configuratie, producatorul taiwanez a ales un chipset AMD M780G si o placa grafica integrata ATI Mobility Radeon HD 3200. De asemenea, laptop-ul dispune de un port ATI XGP prin intermediul caruia se poate conecta o placa video externa. Cei 4 GB de memorie RAM oferita de Acer si cei 250 GB de memorie pentru stocarea informatiilor fac din acest notebook o alegere buna pentru fanii Ferrari.

Laptopul vine impreuna cu sistemul de operare Windows 7 Home Premium, iar in ceea ce priveste autonomia acestui notebook, producatorii anunta cinci ore de functionare. Impreuna cu bateria cu sase celule, laptopul ajunge la o masa de 1.5 kilograme. Pretul de achizitie al unui astfel de notebook este de 406 euro.

via | motorauthority

Comentarii (5)

  • wooow... si legatura cu Ferrari? Un laptop mid-entry cu un logo pe el... macar o tema de windows ferrari?
    1 6
  • ...
    Dragut laptop.

    Are si un pret convenabil.
    4 2
  • Naufragiatul
    Ce ieftin este, chinazarie proasta.
    3 9
  • AllexChyu
    dintre netbookuri este unu dintre cele mai performante. 1.2 ghz dual core, si ecran cu rezolutie acceptabila 1366x768. oare cat o costa unul fara brandul ferrari ?
    3 5
  • fer....
    de unde se poate cumpara,stie cineva
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru