Acura vine in Romania din iulie

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 03.06.2008
Modelele diviziei de lux de la Honda vor fi disponibile din luna iulie si pe piata din Romania.

Acura, divizia de lux de la Honda, va fi reprezentata si in Romania incepand cu luna iulie. Modelele marcii de lux, cunoscuta mai ales in SUA, vor fi comercializate intr-un showroom de 300.000 euro din Bucuresti.

Importatorul diviziei Honda va extinde reteaua de dealeri cu inca 6-7 centre inca din primul an de activitate. "Ideea comercializarii modelelor Acura in Romania o avem demult, insa procedura a fost relativ complicata, pentru ca aceasta marca nu se comercializeaza oficial in Europa. In schimb, exista dealeri independenti in majoritatea statelor de pe continent, asa cum suntem si noi", a declarat pentru Mediafax, Bogdan Comsa, directorul de vanzari al companiei importatoare, Select Motors.

Din cauza faptului ca marca Acura nu este reprezentata oficial in Europa, automobilele acestei marci vandute in Europa, si implicit cele din Romania, se aduc din SUA, cu titlu de masini rulate.

Importatorul a estimat ca cel mai cerut model ar putea fi SUV-ul compact RDX, cu motor de 2.3 litri, care dezvolta 240 CP.

Alte modele disponibile in Romania vor fi SUV-ul cu sapte locuri MDX si sedanurile TSX, RL si TL. Preturile pentru modelele Acura disponibile in Romania vor fi cuprinse intre 34.000 si 55.000 de euro, cu TVA inclusa.

Taguri: Acura, MDX, RL, TL, TSX

Comentarii (4)

  • cucu bau
    mhm
    cam uratzele dar sa vezi ce o sa se infiga ciobanii la jipan...
    0 1
  • cioban esti tu mai cucule ca nu sti ce este o masina
    1 0
  • AndreiRN
    Acura
    O masina care va da clasa celor de la BMW, Audi si MBZ.
    1 0
  • maverick
    oh yeah...
    Acura, masini de vis cu o fiabilitate asemanatoare. Au anticipat bine, RDX va fi un best-seller si merita asta: automat, sh-awd, 240cp intr-o cilindree acceptabila, piele, halogen, design foarte reusit. Nu stiu cine va face service-ul in Romania pentru aceasta marca dar sper sa rezolve repede aceasta problema. Este imposibil sa regreti vreodata ca ti-ai cumparat Acura.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru