ADAC va folosi modele Kia pentru antrenamentul cursantilor sai

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 10.03.2009
Kia a semnat un parteneriat cu ADAC in urma caruia compania coreeana va livra 200 de automobile pentru cursurile de siguranta organizate de ADAC.

Kia Motors a semnat un parteneriat cu ADAC, care va permite companiei Kia sa livreze vehicule de antrenament, care vor fi folosite de centrele de testare a sigurantei controlate de ADAC. Astfel, incepand cu 01.04.2009, Kia Motors va deveni oficial “Partener Principal pentru Trainingul de Siguranta” al ADAC.

In urma intelegerii, Kia a obtinut exclusivitate in livrarea de autovehicule de test, iar ADAC va beneficia de 200 de automobile pe care vor fi instruiti participantii cursurilor de siguranta organizate de ADAC. Acronimul ADAC inseamna Allgemeiner Deutscher Automobil-Club, iar acesta este cel mai mare club automobilistic din Germania si din Europa. Clubul ADAC are aproape 16.000.000 membri inscrisi.

"Asteptam cu multa placere aceasta cooperare. ADAC este un partener puternic si militeaza pentur aceleasi valori care formeaza si crezul brandului nostru. Kia a facut din siguranta una din prioritatile majore si acest lucru va fi demonstrat prin includerea masinilor noastre in cursurile de siguranta rutiera ale ADAC.

De asemenea vom oferi cursantilor oportunitatea de a descoperi brandul Kia si de a testa placerea de a conduce o masina foarte sigura.", a declarat Jang-Won Sohn, presedinte al Kia Motors Deutschland, la ceremonia de semnare a acordului.

Via | Kia

Taguri: ADAC, Kia, parteneriat

Comentarii (1)

  • kia
    Foarte tare!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru