Airstream si Republic of Fritz Hansen au creat o rulota speciala pentru Mini

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 12.03.2009
Un producator premium de mobila din Copenhaga a colaborat cu compania Airstream si cu Mini pentru a crea o rulota speciala pentru modelele Mini.

Republic of Fritz Hansen, un producator premium de mobila din Copenhaga, a proiectat o rulota speciala pentru modelele MINI. Aceasta rulota va fi produsa de Airstream si o sa fie prezentata pentru prima data la expozitia energiilor de design intern, in cadrul Universitatii din Milano. Producatorul de mobila premium din Copenhaga este cunoscut pentru design-ul sau functional si minimalist, inspirat de data aceasta din stilul de viata al surferilor.

Interiorul acestei rulote va avea o noua interpretare a scaunului Egg and Swan creat de Arne Jacobsen si o masa care a fost creata pentru patru scaune Series Seven, ceea ce ofera pasagerilor un spatiu suficient. Tapetul va fi creat din lemn, pentru a amplifica atmosfera naturala strans legata de stilul de viata al surferilor. Pretul noii rulote create Airstream pentru Mini nu a fost inca anuntat.

Via | AutomobilesReview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru