Alfa 8C Competizione Spider va costa 212.000 euro

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 28.10.2008
Alfa Romeo 8C Spider pleaca de la 212.000 de euro in Germania, 116 exemplare fiind deja comandate de nemti.

Esential

212.000 euro costa Alfa Romeo 8C Competizione Spider in Germania.
116 exemplare Alfa Romeo 8C Competizione Spider au fost deja comandate in Germania.

Dezvaluit in luna martie la Salonul Auto de la Geneva, Alfa Romeo 8C Spider a devenit rapid un model exclusivist si foarte ravnit de pasionatii exemplarelor exotice. Cei care isi doresc in garaj varful de gama al constructorului italian trebuie sa stie ca in Germania Alfa Romeo a publicat pretul de pornire al supercarului decapotabil.

Acesta va fi disponibil din vara lui 2009, mai precis luna iulie, si va costa 212.000 euro. Cu aceasta suma potentialii clienti 8C Spider ar putea foarte bine sa isi indrepte optiunea catre un brand mult mai sportiv al grupului Fiat, si anume Ferrari.

Alfa Romeo a anuntat oficial ca nu vor exista decat 500 de exemplare ale variantei decapotabile 8C Competizione, dintre acestea 116 fiind deja comandate pe piata germana. Cererea foarte mare nu ii va face insa pe italieni sa mareasca cifra de productie, aceasta fiind deja "batuta in cuie".

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru