Alfa Romeo Giulia va fi modelul relansarii marcii in SUA

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 04.08.2009
Inlocuitorul actualului 159 va fi modelul care va relansa marca Alfa Romeo peste Ocean, peste doi ani. Fiat va ajunge in SUA mai repede, prin 500.

Modelul cu care Alfa Romeo se va intoarce in showroom-urile din Statele Unite va fi Giulia, inlocuitorul actualului 159. Informatia a fost publicata astazi de Bloomberg in urma unui interviu cu presedintele marcii Alfa Romeo, Sergio Cravero. Conform acestuia, relansarea marcii italiene in SUA ar fi fost o mutare mai riscanta daca aceasta se facea prin modelele MiTo si Milano (inlocuitorul lui 147), din cauza apetitului scazut al americanilor pentru modelele din aceste segmente.

"Giulia este o masina care ar putea fi mult mai interesanta pentru piata din SUA. Avem nevoie sa construim, impreuna cu Chrysler, masini care au suflet Alfa Romeo", a declarat Cravero.

Conform primelor informatii venite dinspre partea italiana, modelul Giulia va fi construit intr-o uzina Chrysler si va imparti aceeasi platforma cu un viitor model al marcii americane. Giulia va intra in showroom-urile americane in 2011-2012.

Daca Alfa Romeo va mai astepta inca doi ani pana la relansarea din SUA, marca-sora Fiat va intra in showroom-urile americane inca de anul viitor, modelul care va duce steagul italian peste Ocean fiind noul 500.

via | Just Auto

Comentarii (1)

  • Stelian Opincariu
    Cam tarziu domne, peste 2 ani!!!!! Vin francezii si le fura cascavalul!!!!!!
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru