Alfa Romeo Mi.To GTA debuteaza la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.01.2009
Versiunea de performanta a modelului Alfa Mi.To va debuta la Geneva si va oferi pasionatilor 240 de cai sub capota.

Alfa Romeo se pregateste sa aduca la Salonul Auto de la Geneva versiunea de performanta a modelului Mi.To, hatchback-ul de succes lansat anul trecut. Botezata GTA, versiunea de top a noului Mi.To va fi propulsata de un motor de 1.8 litri, supraalimentat, capabil sa dezvolte 240 de cai putere.

Tehnologia Q2, introdusa in premiera pe micul model va fi transmisa si versiunii mai potente. De asemenea, GTA va fi dezvoltat pe aceeasi platforma cu Fiat punto Abarth, pentru a minimiza costurile si pentru a stabili un nou standard al performantei in cadrul gamei Alfa.

Pentru a imbunatati performantele viitorului Mi.To GTA, Alfa Romeo va apela la ajutorul unui program de reducere a masei totale. Se va folosi asadar din abundenta fibra de carbon si aluminiu, dupa cum afirma chiar si un oficial Alfa Romeo, care a tinut sa ramana anonim.

Designul va fi puternic influentat de o serie de linii sportive. Bosajele vor creste, liniile caroseriei vor fi mai robuste iar caroseria va fi oferita in culori contrastante.

Viitorul Alfa Mi.To GTA va rivaliza cu actualul Mini John Cooper Works, modelul italian promitand insa cu 31 mai multi cai putere si un pret mai mic cu aproximativ 2000 de euro.

Data lansarii este inca necunoscuta, Mi.To GTA urmand sa debuteze in showroom-uri cel mai probabil la inceputul verii.

via | Autoblog

Comentarii (3)

  • still gay !
    0 0
  • esti un papagal ola
    tata du-te ia-ti logan
    0 0
  • coduri
    vreau coduri
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru