Alfa Romeo TZ3 Corsa Zagato incepe sa prinda contur: doua noi imagini

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 23.04.2010
Zagato a publicat astazi alte doua imagini ale conceptului TZ3 Corsa, dezvoltat pentru Alfa Romeo. Prototipul va exista intr-un singur exemplar, cumparat deja de un pasionat Alfa.

Carosierul italian Zagato a apublicat astazi alte doua noi imagini ale conceptului pe care il pregateste pentru aniversarea de 100 de ani a brandului Alfa Romeo.

Conceptul, botezat TZ3 Corsa vine si ca un semn de celebrare a relatiei dintre cei doi constructori, incercand sa combine influentele trecutului cu cele ale motorsportului. Unicul exemplar este deja rezervat unui pasionat Alfa Romeo, care detine in garajul sau mai multe piese de colectie semnate de Zagato.

Andrea Zagato, omul care a gandit conceptul, a declarat ca ideea lui TZ3 s-a nascut in colaborare cu Centro Stile Alfa, biroul de design al italienilor, in urma cu cativa ani, in timp ce se lucra la designul modelelor 8C Competizione si MiTo. Zagato s-a gandit atunci la o o Alfa pentru circuit care sa ii poarte numele.

via | autoblog

Comentarii (1)

  • schumi
    TZ3
    N-arata rau dar se putea si mai bine....ups .... design Zagato :D.
    3 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru