Alpine Interlagos, viitoarea sportiva Renault?

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 24.01.2008
Legendarul Renault Alpine Interlagos ar putea renaste din nou in Brazilia, ca un roadster low-cost cu tractiune spate.

Esential

142 de cai putere ar urma sa dezvolte propulsorul cu care va fi echipat Renault Alpina Interlagos.

O noua legenda sportiva este pe punctul de a renaste, de aceasta data in Brazilia. Este vorba de celebrul Renault Alpine Interlagos, care s-a bucurat de un succes deosebit la inceputul anilor '60.

Sportiva a fost construita in Brazilia sub licenta Renault, avand la baza vechiul model Alpine 108, pe care constructorul francez a declarat in nenumarate randuri ca vrea sa-l readuca pe piata. Botezat Interlagos dupa numele celebrului circuit sud-american, vechiul model sportiv ar putea reintra pe piata multumita intentiei Renault de a ataca piata roadster-elor low-cost de mici dimensiuni.

Viitorul coupe cu doua locuri a fost deja imaginat de o echipa de designeri si ar urma sa continue traditia vechiului model sportiv pe piata braziliana si nu numai. Renault s-a gandit la un propulsor de 2.0 litri, care dezvolta 142 de cai putere si un cuplu motor de 190 Nm, imprumutat de la actualul Megane. Puterea ar urma sa fie transmisa puntii spate prin intermediul unei cutii manuale cu sase rapoarte.

Sportiva va fi una low-cost pentru ca Renault intentioneaza sa foloseasca componente deja produse in Brazilia pentru actualele modele de serie. Constructorul francez are planuri mari cu Alpina Interlagos, intentionand sa comercializeze modelul si in afara Braziliei, cel mai probabil in Germania si Marea Britanie.

Comentarii (6)

  • sfera96
    stopurile spate --- ORIBILE (proportie , amplasare , forma , tot)
    0 0
  • mda
    Ca toate masinile frantuzesti , splendida !!!
    0 0
  • ...
    misto masina
    0 0
  • Bogdan
    stopuri spate in ton cu masina :) linie misto, rotunjita, dragutza insa depinde de greutatea masinii si cei 142 de caluti ... ar tb ceva mai puternic... in rest, belea, dar sa fie si fiabila
    0 0
  • insane
    iar stiri de'ale voastre
    iar nu mai aveti stiri.. iar o da-ti "primele poze cu .." astia de la voi kiar si bat joc de cei care va dau bani in fiecare zi (adica noi care va accesam site-ul) daca nu e nici o stire intr-o zi asta e.. mai bine asa decat prostiile care le da-ti de ganu celei de mai sus.. RUSINE!! VA BATE-TI JOC DE NOI!!
    0 0
  • gogu infologu
    roadster low cost??
    cred ca nu mai vad eu bine, dar asta in mod sigur nu seamana a roadster (adica a decapotabila in doua locuri)ci mai degraba a coupe >:) iar faza aia cu deja existente pe piata braziliana e cacastoare, fiindca nu vad sa imprumute nimic de la Logan sau Sandero... Hai sa mintim frumos si bineeee!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru