Noi detalii despre renasterea lui Renault Alpine

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.11.2007
Noul Renault Alpine va debuta abia in 2010 si va fi propulsat de un motor supraalimentat.

Esential

2010 este anul lansarii viitorului Renault Alpine.

Asa cum va anuntam si in trecut, Renault intentioneaza sa renasca legendarul model Alpine A110 cu ajutorul unei sportive revolutionare gata sa debuteze abia in anul 2010. Experienta acumulata de Renault in Formula 1 ii indrptateste pe francezi sa viseze la un model performant, capabil sa rivalizeze cu Mazda RX-8 Sau Nissan 350Z.

Coupe-ul ar urma sa fie echipat cu un propulsor supraalimentat. Viitorul Alpine a fost deja surprins testand pe circuitul de la Nurburgring, prototipul fiind deghizat sub caroseria unui Renault Megane coupe. Constructorul francez pregateste cu mare atentie lansarea viitorului model sportiv si este increzator ca acesta nu va fi un esec asemeni vechiului Sport Spider, la care s-a renuntat in 1997 din cauza succesului slab.

Cel mai probabil, un concept care sa anticipeze viitorul Alpine este astept sa debuteze anul viitor la Salonul Auto de la Paris. Jurnalistii de la Auto Express au realizat o imagine prelucrata pe computer a viitorului Alpine.

Comentarii (13)

  • Cred ca francezii astia au o problema cu design-ul. Parca zici ca este o broasca ce i s-au umflat ochii!
    0 0
  • AndreiRN
    Nissan
    O sa fie un Nissan Altima cu nume de Renault Alpine si gata.
    0 0
  • renault
    la vremea ei alpine punea in cur orice porche si mert nu cred k o sa ajunga si acum la nivelu acela
    0 0
  • Lauretiu
    Design
    Da, au o mare problema astia: nu stiu sa deseneze valize pe roti cum fac nemtii astia messeriasi...
    0 0
  • andrei
    high!!!
    Uitati-va la expresia botului... nu-i asa ca parca a tras o iarba cu designerii de la Renault. mie-mi pare o masina in culmea extazului, extrem de fericita. Sa vezi junkerii cum o sa sara pe ea, ca doar ii reprezinta :)))))))
    0 0
  • ramdac
    4=2
    hmm..sa intzeleg k mashina surprinsa la Nurburgring este noul megane coupe cu 4 ushi facut sa concureze lui CLS sau RX-8 :-)))
    0 0
  • florin
    comentarii
    renault este o companie care poate masini sportive f bune. Nu are experienta si carisma porsche...dar cu elemenete de la nissan poate iesi ceva misto, pt cine are bani sa o cumpere...cat priveste estetica nu cred ca asa va arata...ce au facut baietii de la auto express este o porcarie...
    0 0
  • confuzie
    "prototipul fiind deghizat sub caroseria unui Renault Megane coupe"

    poate Renault Megane Sport?...
    0 0
  • johny BOY
    bai oameni buni... nu o avea experienta lui Porsche, dar Renault face masini sport f f bune... Ptr cunoscatori, Clio 197 pune in cur toate hot hacht-urile din clasa lui...si poate si unele dintr-o clasa superioara... Asa ca poate nu are imaginea unui Porsche, dar ptr cat cere pe o masina, ofera mult si indesat... Iar despre design toti comentam... Chiar trebuie sa facem asta? Oricum nu va iesii pe piata modelul care sa fie placut de toti...
    0 0
  • svmmihai
    adevaratul renault
    cine critica valoare masinilor de serie sport de la RENAULT sa isi aduca aminte doar de piticii 5GT si 5GT alpine. primul daca imi aduc bine aminte scotea 120CP din 1400 cmcla vremea 1986
    0 0
  • Pentru cei care vor cu adevarat sa afle ce a reprezentat RENAULT Alpine in istoria automobilismului sa caute pe net.
    0 0
  • adrian
    renault si ....
    ori ce combinatie intre Renault si ori ce alta marca este un fel de strutzocamila.Ca Renault-Alpine nu va mai fi.Punct.
    0 0
  • Renault
    Meseriasi
    Renault+Nissan=marfaExemple : Nissan GT-R > Porsche911 TurboPret Nissan GT-R < Pret Porsche 911 Turbo=> Ce mai vreti astia cu nemtesti ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru