Amenzi de 360.000 de euro pentru hoţii care au furat un Ferrari, un Bugatti şi un Seria 7

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 21.06.2011
Trei hoţi au fost loviţi serios de sistemul de taxare din Germania după ce au furat un Ferrari 599 GTB Fiorano, un Bugatti Veyron decapotabil şi un BMW Seria 7.

Esential

360.000 de euro este valoarea amenzilor adunate de cei trei hoţi pentru cele trei maşini furate.

Ghinion maxim pentru infractorii polonezi care şi-au propus să fure trei automobile de lux din Elveţia. În weekend vă anunţam că cei trei hoţi au reuşit să sustragă din oraşul Oberrieden un BMW Seria 7, un Ferrari 599 GTB Fiorano şi un exclusivist Bugatti Veyron Grand Sport Sang Bleu.

Planul celor trei infractori era de a transporta cele maşinile prin Germania, către Polonia, unde urmau a fi revândute unor oameni de afaceri. Se pare că decizia de a traversa Germania nu a fost una foarte inspirată. Poliţia a reuşit să identifice uşor cele trei maşini furate şi să prindă doi dintre infractori, nu cu mare uşurinţă.

Unul dintre hoţi a reuşit să scape, iar cel mai ghinionist dintre ei a reuşit să avarieze destul de serios Veyron-ul decapotabil. Poliţia nu a reuşit să-l aresteze pe şoferul aflat la volanul celuilalt supercar, Ferrari 599 GTB Fiorano, acesta abandonând maşina în apropierea oraşului Furth.

De parcă amenzile şi viitoarea sentinţă nu ar fi de ajuns, cei trei hoţi vor fi nevoiţi să achite şi o serie de taxe specifice Germaniei.

În total, cei trei hoţi vor fi nevoiţi să plătească taxe de 360.000 de euro pentru cele trei maşini de lux introduse pe teritoriul Germaniei.

via | egm 

Comentarii (4)

  • cred ca acum 2 luni am vazut stirea asta la tv
    5 1
  • Stiri in reluare?
    Mi se pare mie sau e fix stirea asta : http://www.automarket.ro/stiri/urmarire-ca-in-filme-intre-un-veyron-grand-sport-si-politia-germana-38016.html
    8 0
  • @Dpp
    Nu este pt prima oara cand apar stiri duble in 2011.
    5 0
  • @C-G-C
    Stiu. Eu mereu sper sa fie ultima :)
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru