Americanii au interzis accesul masinilor in Times Square

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 27.05.2009
Celebra piata din centrul New York-ul a devenit recent zona pietonala, accesul masinilor fiind complet interzis. Masura va fi extinsa si in Herald Square.

Pentru prima data in istoria orasului New York, administratia locala a luat decizia de a opri traficul rutier in celebra piata Times Square. Informatia a fost furnizata de Associated Press, care anunta ca anumite zone ale Broadway-ului vor fi inchise traficului pentru a reduce poluarea, blocajele si accidentele care implicau pietoni.

Pentru a transforma intru totul celebra zona din centrul metropolei americane, autoritatile au declarat ca vor monta un ecran gigant pe care vor fi proiectate filme, in timp ce in strada vor fi instalate scaune si zone pentru relaxare.

Dispozitiile autoritatilor din New York au fost extinse si asupra pietei Herald Square, care va deveni zona pietonala. Departamentul de Transport va supraveghea cu atentie strazile din zona pentru a evita eventualele congestionari.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru