AMG inverzeste cu modele diesel si hibrizi

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 13.10.2008
Volger Mornhinweg, seful AMG, a dezvaluit programul verde al diviziei de performanta de la Mercedes.

Esential

30% va fi procentul cu care va scadea consumul unui model AMG hibrid.

Febra hibrizilor loveste chiar si in locuri in care nu ne-am putea astepta. Mai nou, AMG, divizia de performanta de la Mercedes, a anuntat ca va lucra la un model cu propulsie hibrida, care va aparea pe piata in 2010.

Volger Mornhinweg, boss-ul AMG, a facut acest anunt sugerand ca viitorul model va beneficia de materiale usoare, pentru a echilibra greutatea suplimentara adusa de sistemul hibrid. Primul model AMG hibrid va aduce o economie de combustibil de 30% fata de actualul consum al motorului V8 de 6.2 litri si va beneficia de tehnologiile modelului S400 BlueHYBRID.

Planurile de viitor ale diviziei AMG nu se opresc aici. Divizia de performanta de la Mercedes anunta ca va pregati o versiune diesel pentru C63 AMG.

Mornhinweg a mai dezvaluit ca in viitorul imediat proiecte precum SL65 Black Series cu 670 CP nu vor mai fi de actualitate, AMG urmand sa se concentreze pe motorizari de circa 500 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru