APP a dezvoltat un kit de 410 CP pentru BMW Seria 1 M Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 07.09.2011
BMW Seria 1 M a primit încă un kit de tuning, realizat de data aceasta de cei de la APP. Pachetul oferă 410 CP şi costă aproape 29.000 de dolari.

Tunerii de la APP au realizat un pachet pentru BMW Seria 1 M Coupe. Graţie modificărilor mecanice operate de specialiştii del a MR Car Design, modelul german dezvoltă 410 CP. Operaţia a vizat reprogramarea unităţii ECU, montarea unui intercooler mai mare şi a unui sistem de evacuare din titaniu. Sistemul de frânare este şi el îmbunătăţit, Seria 1 M fiind echipat cu discuri de frână ceramice şi etrieri cu şase pistonaşe. Puntea spate beneficiază de etrieri cu patru pistonaşe.

Suspensia este asigurată de cei de la KW, graţie modelului Variante 3+. Utilizatorii de iPod şi de iPhone vor putea să ajusteze suspensia graţie unei aplicaţii dedicate. În ceea ce priveşte clienţii care nu posedă aceste gadget-uri, cei de la APP nu au specificat o alternativă. La nivelul exteriorul, pachetul este completat de jante de aliaj ATS echipate cu anvelope Pirelli P-Zero.

BMW Seria 1 M a primit sigle colorate în portocaliu şi un set de dungi cu un aspect sportiv. Interiorul modelului a primit volanul Performance de la BMW şi scaunele Performance de la BMW, ambele cu ornamente portocalii.

Pachetul APP pentru BMW Seria 1 M Coupe costă 28.900 de dolari. Dacă un client face imprudenţa de a nu comanda şi sistemul de frânare mai performant, acesta trebuie să plătească doar 20.200 de dolari.

Via | GTSPIRIT

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru