Arkym Aerosport a creat un kit aerodiamic pentru BMW M3

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 09.04.2010
Specialistii de la Arkym Aerosport au creat un pachet aerodinamic pentru BMW M3 care se potriveste si pe modelele Seria 3 Sedan si Coupe. Kit-ul aerodinamic este realizat in intregime din fibra de carbon si se prinde fara modificari de elementele de caroserie standard.

Tunerii americani de la Arkym au anuntat noul lor kit aerodinamic pentru BMW M3, disponibil si pentru Seria 3 Sedan E90, dar si pentru Seria 3 Coupe E92. Acest pachet aerodinamic este creat special pentru a fi 100% compatibil cu elementele de caroserie originale BMW si se aplica direct pe aceste elemente, fara niciun fel de gauri sau alte modificari inestetice.Toate elementele acestui pachet de tuning sunt realizate din fibra de carbon fabricata in vacuum prin infuzie.

Kitul Arkympentru BMW Seria 3 include o buza aerodinamica pentru bara fata, un difuzor aer spate si un spoiler pentru capacul portbagajului. Aceste elemente sunt disponibile fi intr-o nuanta lucioasa de carbon, fie cu un finisaj negru mat. Procesul de realizare al acestor elemente este patentat de cei de la Arkym si ofera un plus de calitate. Din pacate, pretul acestor pachete aerodinamice nu a fost inca dezvaluit.

Cei de la Arkym pretind ca noul lor pachet aerodinamic oferit pentru M3 si Seria 3 imbunatateste stabilitatea laterala si un plus de apasare aerodinamica. Prin crearea unui pachet aerodinamic care se poate monta cu usurinta pe elementele de fabrica ale lui BMW Seria 3 E9x cei de la Arkym au obtinut un pachet de tuning extrem de discret care ofera un efect estetic deosebit, pe langa plusul de performante aerodinamice oferit de acestea.

Via | BMWBlog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru