Artega GT roadster va fi dezvaluit la Geneva

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.01.2009
Varianta decapotabila a modelului Artega GT va fi cel mai probabil dezvaluita la Salonul de la Geneva. Roadsterul va avea sub capota acelasi motor de 300 de cai putere, de provenienta Volkswagen.

Esential

300 de cai putere dezvolta Artega GT.
1088 de kilograme va cantari varianta decapotabila a modelului Artega GT.

Paragon, compania care a dat nastere celebrului supercar Artega GT si-a anuntat deja prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva. Potrivit unor surse anonime, vedeta standului de la Geneva va fi insa o surpriza: o varianta decapotabila a sportivei Artega GT.

Prezentat in 2007 sub forma de concept si mai apoi in 2008 in versiune de productie, Artega GT va face loc si unei variante cu acoperis retractabil. Ca si in cazul coupe-ului, roadster-ul va fi propulsat de un motor de provenienta Volkswagen, mai exact un V6 de 3.6 litri, capabil sa livreze 300 de cai putere.

Motorul este conectat la o cutie cu dublu ambreiaj si sase rapoarte. Resursele vor propulsa o decapotabila care va cantari maxim 1088 de kilograme, aceasta cifra urmand sa fie chiar si mai mica, in functie de tipul acoperisului rabatabil: soft-top sau hard-top.

Paragon a declarat ca isi doreste ca Artega GT, in ambele variante de caroserie, sa poata fi distribuita pe cat mai multe piete, succesul modelului depinzand in mare parte de acest aspect.

via | Autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru