Asa arata noul Audi A5 Sportback!

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 15.07.2009
Prima imagine cu Audi A5 Sportback a fost dezvaluita din greseala pe internet, cu doar o zi inainte de prezentarea oficiala a modelului.

Prima imagine completa cu noul Audi A5 Sportback a fost dezvaluita pe internet. Modelul prezinta aceleasi trasaturi ca exemplarele camuflate surprinse in timpul testelor. Noul membru al gamei A5 aduce silueta unui coupe cu patru usi in portofoliul Audi, iar acest model promite sa devina un viitor succes al vanzarilor pentru marca din Ingolstadt. Aspectul exterior al lui A5 Sportback este inspirat din aspectul lui A5 Coupe si prezinta un hayon inedit pentru gama Audi.

Noul hayon a fost prezentat oficial de catre Audi in cadrul unui teaser, care a fost dezvaluit in urma cu cateva saptamani. Ambitiile de performanta ale acestui model sunt evidente, A5 Sportback fiind echipat cu o suspensie mai joasa si un difuzor de aer la nivelul barei de protectie din spate. Avand in vedere ca acest model are aceasta caroserie inedita, volumul portbagajului este de 480 litri, iar spatiul poate fi marit pana la 980 de litri prin plierea banchetei din spate. In Germania, pretul de pornire al lui A5 Sportback va fi de 36.050 euro.

Audi va dezvalui oficial modelul A5 Sportback in cadrul unei ceremonii speciale, care celebreaza si 100 de ani de existenta a companiei.

Via | Caradisiac

Taguri: A5, A5 Sportback, Audi

Comentarii (12)

  • E oficial: s-au tampit cu totii! Cum face unul hop si ceilalti.
    Astept cu nerabdare noua generatie de hatchback inaltat a ala SUV cu caroserie alungita beak si linie de coupe...
    6 0
  • Halatu'
    Mare dezvaluire mare!!!
    Nu cred ca va arata exact asa. Imaginea din articol este un CG de calitate indoielnica, nicidecum o imagine scapata din gresala. Aaaa, si am uitat sa zic: SENZATIONAL!!
    4 3
  • Daniel
    Seful de proiect Porsche Panamera zbiera zilele trecute: ba, care mi-ati shutit masina! Apoi a rasuflat usurat: Ah, voi erati, fratii mei de la Audi...
    4 1
  • design
    Pe stirea cu Peugeot RC-Z se spune ca are design invechit!!!
    Pai aceasta struto camila inventata de BMW si copiata de acest "ingineri" care sunt mai rai decat chinezii ce sa spunem...
    Mie mi se pare slab... foarte slab...
    Chiar comic...
    Si imi place ce spune titlul... "acest model promite sa devina un viitor succes al vanzarilor pentru marca din Ingolstadt" hahahhah!!!
    Hai cocalarii !!!! bagati tare... dar aveti rabdare pana le ruleaza cei din germanica vreo 200.000km, apoi le luati voi...
    Astept si eu ceva de la audi... un Q7 stil X6, un A6 stil seria 5GT, si altele... :)))), adica asa, ceva original.... ;)))
    3 3
  • ????
    pe cand un A5 Sportback dar break, asa ca A3 sportback... eu asta as vrea sa vad/...
    pe cand un sicriu de Q7 ca un X6????
    pe cand un A4 ca un seria3 coupe cabrio hardtop??
    pe cand un Q3 ca noul X1???
    pe cand un Axxx ca seria 6?? hahahah
    pe cand un A8 sportback hihihih

    Va dati seama cat mai au de lucrat baietii??
    Parerea mea... eu cred ca se vor pierde in numerotarile astea cu AAAA... deja se cam incurca clasele intre ele A5-A6.. sportback, break, coupe...
    Pricipal e ca partea frontala arata toata la fel si are si LEDURI!!!
    OOAAAUUUU beculete... ce misto!!!
    2 2
  • RETETA
    RETETA:
    Se ia una bucata A4... se alungeste cativa centrimetri la menghina, se scot 2 portiere se fac mai lungi cele din fata si gata... iese A5!!!
    Se ia una bucata A5... se scurteaza protierela fata, se mai pun 2 portiere se mai lungeste un pic, se turteste si apoi umfla un pic plafonul, se ia protbagajul si se uneste cu luneta... si gata... iese A5 sportback.
    OOOAOAAAUAAUUUUUU!!!!!!!
    Misto, imi plac jantele. doar atat. hihihhihihi
    2 1
  • a6, cls, panamera si alte ciudatenii
    sigur nu e a6?
    1 2
  • imi place cum arata. =)
    2 1
  • Iulian
    Jos cenzura!!!
    Draga Redactie, nu inteleg de ce ati inlaturat comentariul meu, respectiv primul comentariu de la acest articol. Nu am scris nimic deplasat. Am atras doar atentia ca aceasta stire "senzationala", nu e decat o facatura. Sa prezinti o imagine tunata de "agargarii" pe post de stire adevarata, e un gest mojic si prostesc. Chiar atat de disperati sunteti dupa trafic? Pana unde duce nesimtirea in Romanica? Daca as fi injurat pe cineva sau daca as fi folosit cuvinte obscene, era de inteles, dar asa? Inseamna ca descoperirea mea e chiar adevarata. RUSINE!
    2 2
  • Iulian
    Scuze Automarket!
    Retrag ce am scris mai sus! Partea cu cenzura... in rest, imi mentin parerea ca e doar un CG.
    3 0
  • florinel
    here you go
    http://carscoop.blogspot.com/2009/07/audi-a5-sportback-officially-revealed.html
    0 0
  • Asa e! CG
    Iulian, ai dreptate e CG, acum am vazut imaginile oficiale si sunt multe diferente, destul de greu de observat de un amator.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru