Asa va arata noul Mercedes CLS?

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 28.10.2008
Designer-ul Andrei Avarvarii ne-a furnizat o imagine cu viziunea sa privind exteriorul noii generatii Mercedes CLS.

Asa cum v-am obisnuit, Automarket va ofera inca o imagine ipotetica a unui viitor model de top al industriei auto. Este vorba de noua generatie CLS, pe care designerul Andrei Avarvarii a creat-o plecand de la o serie de imagini spion preluate in cadrul unor teste efectuate de Mercedes in nordul Europei.

Noul CLS va urmari tendintele de design Mercedes, pastrand in acelasi timp o parte din linia originala a modelului. Blocurile optice sunt desenate in stilul modelului SL, pe cand linia inclinata a capotei ii confera un look mai agresiv.

Bara fata a fost redesenata, aceasta afisand acum un profil in V. Proiectoarele au fost si ele schimbate, impreuna cu oglinzile, ale caror semnalizari integrate sunt ceva mai mari. Profilul modelului este si el revizuit, acesta primind - pe langa linia accentuata care pleaca de la pasajele rotilor fata si merge pana la stopuri - inca o linie, paralela cu aceasta.

Ambele linii sunt dispuse intr-un unghi diferit fata de cele ale modelului precedent.

Pragurile au fost redesenate subtil pentru a se potrivi cu noul design al masinii. Grila fata a fost redesenata, aceasta avand o singura bara orizontala, spre deosebire de modelul precedent care prezenta o grila care se baza pe doua astfel de linii de forta.

Data de lansare a noului CLS nu a fost inca anuntata.

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru