Asa va arata noul Renault Alpine?

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 19.01.2009
Un student brazilian la design a creat o serie de imagini cu noul Renault Alpine ca omagiu pentru modelul care l-a inspirat sa devina designer.

Felipe Maggioni, un student brazilian al Facultatii de Design din Sao Paulo, a creat o serie de imagini prelucrate digital cu modul in care el isi imagineaza ca ar putea arata urmatorul Renault Alpine. Maggioni a declarat ca a ales acest model deoarece predecesorul sau, Renault Alpine GTA V6 Turbo, produs in 1987, l-a inspirat sa devina designer.

Brazilianul a preluat o serie de caracteristici de la modelul original, cum ar fi blocurile optice joase, care coboara spre grila fata, precum si forma neobisnuita a stalpului C si modul in care acesta este imbinat cu caroseria.Designer-ul a integrat in stalpul C o fanta pentru alimentarea admisiei cu aer.

Blocurile optice sunt asezate intr-un mod similar cu cel al modelelor Alpine din anii 1960, care aveau patru faruri: doua de fabrica si doua suplimentare care erau amplsate aproape de centrul automobilului.

Propulsorul R-27 a fost adaptat pentru strada si este "plantat" intr-o cusca din fibra de carbon. Motorul este amplasat central. Oficialii Renault nu au anuntat un viitor model Alpine, introducerea acestui model ridicandu-se deocamdata la stadiul de zvon.

Via | Serioswheels

Comentarii (8)

  • catalin
    e haios rau de tot...
    cum isi aleg redactorii titlurile... Asa o sa arate X ? Asa o sa arate Y ? Daca fac si eu un desen cu o roaba si vi-l trimit cu titlul: "viitoarea Lagonda"... o sa-l tipariti ? Daca era venit de pe bancile centrului de design de la Titu :) mai intelegeam... dar asa...
    0 0
  • roland_x2@yahoo.com
    l-o fi inspirat vechiul Alpine sa devina designer dar exercitiul asta dovedeste ca si-a cam pierdut inspiratia pe drum. Prefer oricand Alpine-ul din '900 toamna.
    0 0
  • zgarie retina
    urat rau ....vorba lu' CATALIN........daca era roaba o publicati?....si de la mine personal.....CUM dreack la-ti gasit pasta din Brazilia?ca avem si in romanica mult mai talentati.......
    0 0
  • daramtaul de automarket.. zi'ne si noua, care e modelul cel nou? masina din stanga sau balega din dreapta???
    .
    0 0
  • Mircea
    ...
    Cand o sa faceti si voi un design ca asta, atunci sa comentati.
    Pana atunci...ciocul mic si joc de glezne

    Interesanta abordare a liniilor batranei Alpine.
    Ce sa mai, o aducere in sec. 21
    0 0
  • george becalii
    Spre binele lor sa fie doar un proiect ratat asa cum ne-au obisnuit si sa mai lucreze la el.
    Chiar ca seamana cu o balega
    0 0
  • nici o treaba
    sigur asa o sa arate, e o poza reala? Ce intrebare tampita e si asta? e o schita pe calculator a unui amator de pe net, cum poate sa va treaca prin cap macar o secunda ca va scoate cineva o masina care sa arate asa? tre sa umplem site-ul cu stiri, chiar daca sunt aberatii, nu?
    0 0
  • Andrei
    :)
    E cam de nivelul lui Lipu designul :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru